WERK & ZIELENDOELEN reading

~ Als je werkt met liefde, is het resultaat altijd mooi ~

Deze ZIELENDOEL reading helpt je authentiek te zijn in je werk. Je hebt een belangrijke missie te vervullen hier op Aarde en een aantal belangrijke boodschappen die je tot uitdrukking moet brengen. Dit kun je bijvoorbeeld middels jouw carrière /onderneming doen. Je kunt de wereld echt beter maken met jouw unieke talenten. Deel je passie met de wereld want we hebben jouw bijdrage echt nodig!

ALL.U.RE staat voor (ALL+U+’RE) ALL YOU ARE. Of je nu secretaresse, manager, directeur of zzp’er bent, je kunt je werk deel laten uitmaken van wie je bent. Dan vervul je, je levensmissie en je werk verandert in een prettige ervaring dat veel voldoening, waardering en succes brengt. Het helpt jou ook in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze reading biedt je inzicht in je eigen carrière- en levenspad, talenten, kwaliteiten en gaven. Door je spirituele oorsprong (Angel Realm), je zielendoel, zielenspecialisatie en levensles voor deze incarnatie te ontdekken, zul je meer bewust worden van jezelf en de goedheid die je biedt. Je zult merken dat wanneer jij je zielendoelen leeft en volgens jouw persoonlijke integriteit handelt, je levendiger en passievoller bent. Je hebt het gevoel dat je hiervoor geboren bent en krijgt energie om je dromen te realiseren. Tegelijkertijd help je ook anderen een mooier, vrediger en voldaan leven te hebben. De hele wereld heeft er baat bij. 

Inhoud van de reading.

Een paar dagen voor ons gesprek ga ik jouw Akasha Kronieken (het energetische archief van je ziel) lezen om informatie over jouw ziel te verzamelen. Tijdens onze ontmoeting ga ik in gesprek met je Engelen, Gidsen en Aartsengelen en geef ik aan jou hun boodschap door. Ik maak daarbij gebruik van de engelenorakelkaarten en inzichten die ik via mijn heldere kanalen ontvang. Ik stel je ook een aantal vragen en ik kijk naar je ogen (ze zijn de spiegel van je ziel) en gelaat, om te achterhalen tot welke sfeer (Angel Realm) jij mogelijk behoort. Bij elke sfeer horen namelijk andere zielendoelen en levensuitdagingen. Soms stuiten we tijdens een reading op lichamelijke, emotionele en spirituele (karma) blokkades die losgelaten mogen worden. We kunnen dit doen door middel van een SOUL Realignment. Daarvoor maken wij dan een aparte afspraak.

Samen met de Engelen help ik jou op weg naar het leven dat je werkelijk wilt en die voor jou bestemd is.

De ZIELENDOEL reading duurt 1 uur en kost 110,- euro. 

ZIELENDOEL reading aanvragen.


Vul het aanvraagformulier in en ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb. 

Huidige voor- en achternaam (verplicht):

Voor- en achternaam bij geboorte (verplicht):

Geboortedatum (verplicht):

Geboorteplaats (verplicht):

Email (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode en stad (verplicht):

Telefoon:

Jouw motivatie/intentie voor de reading + extra opmerkingen (verplicht):Ik verheug me nu al op onze ontmoeting!  
~ LOVE,


Wena Brussaard

Share Button