ALL.U.RE | Engelen Feng Shui > Blog > Geen categorie > Tekens van de Engelen.

Tekens van de Engelen.

Wellicht is het jou opgevallen dat ik minder aanwezig in de media was deze maand. Het komt niet doordat ik het heel druk heb gehad, dat zou geen goed excuus zijn. Maar ondanks de drukte moest ik even een tijdje vrij nemen van mijn zakelijke activiteiten en mijn volle aandacht op privé zaken richten.
 
Nog voor het Pasen, werd mijn lief hondje Pepsi ziek en moest met spoed geopereerd worden. De operatie heeft vorige week donderdag plaats gevonden en gelukkig is alles goed gegaan. Pepsi is nu aan het herstellen en ik begin langzaam weer dingen op te pakken. 

Het was een zeer emotionele periode voor mij. Periode van onzekerheid en angst om mijn beste vriendin te verliezen. Maar tegelijkertijd ook een goed moment om een nieuwe ervaring te meesteren. Een kans om angsten te overwinnen en te groeien. Want ik moet je vertellen dat ik iets heel unieks heb meegemaakt, iets waar ik heel dankbaar voor ben. Ik heb een waar wonder gezien, denk ik.
 
Toen ik merkte, dat het niet goed met Pepsi ging, kreeg ik direct een zeer sterk gevoel dat ik snel naar de dierenarts moest gaan. Maar niet de oude, maar naar een nieuwe. En ik wist precies welke, want ik loop elke zaterdag langs dat kliniek als ik boodschappen ga doen.
 
Ik werd wakker op een ochtend en nog voordat ik mijn make-up op deed en had ontbeten, rende ik op mijn slippers naar de dierenkliniek om een afspraak te maken. Ik wist niet of de arts mij zou willen ontvangen en of de kliniek überhaupt open was. Maar gelukkig wel.
 
Met tranen in mijn ogen is het gelukt om aan de assistente uit te leggen, wat er aan de hand was met mijn hondje. Toevallig, of juist helemaal niet, kon ik direct met Pepsi komen voor een check-up. Iedereen was heel lief tegen mij en ondanks de ernst van de situatie en mijn emotionele reactie, bleef iedereen kalm en behulpzaam.
 
Op weg naar huis, nog steeds huilend, maar zonder twijfel minder heftig ;-), zag ik een witte duif op de stoep. Ik heb nog nooit zo’n prachtige duif in mijn leven gezien. Eentje helemaal helder wit, niet zo’n bekende grijze of bruine, maar majestueus en keek mij direct aan! Voor de zekerheid keek ik rondom of iemand anders hem ook zag, maar er was niemand op straat. Helemaal stil… muisstil.
 
Ik werd er letterlijk heel warm van! Een volmaakt gelukkig gevoel overspoelde me. En ik werd er heel rustig, heel prettig en vredig van. Ik wist diep van binnen dat deze duif een teken was van de hemel dat alles goed zou komen. Mijn gebeden waren verhoord!
 
Maar kort daarna kwam er een ander… angstig gevoel bij. Wat als de duif gestuurd was om Pepsi naar de andere kant te begeleiden? In plaats van hoop en overwinning brengt hij een vredevol einde – lekker is dat! Verontrustende gedachten flitsten door mijn hoofd. Ik ging naar huis geëscorteerd door een emotionele rollercoaster.           
 
Thuis aangekomen, liep ik binnen en vanuit mijn ooghoeken zag ik iets kleurrijks op de tafel liggen. Het trok meteen mijn aandacht. Het bleek een HAPPINEZ magazine te zijn, met een prachtige cover. En wat stond er op de cover….. je zult het niet geloven…. een witte duif! Exact zo’n zelfde als even daarvoor.

Op dat moment zakte de grond onder mijn voeten even weg. Ik staarde naar de cover vol verbijstering en ik wist niet meer wat ik er van moest denken. Mijn blik zakte langzaam naar de onderzijde van de foto, waar de ondertitel was, en drie woorden kwamen heel duidelijk naar boven drijven: GELOOF, HOOP & LIEFDE.     
 
“YES!” riep ik heel hard uit. “Er is hoop!” De Engelen hebben een tweede bevestiging gestuurd dat de situatie onder het hemelse toezicht is en alles een positieve wending zal nemen. Ik moet alleen blijven geloven en erop vertrouwen dat het echt zo is. Niet bang zijn maar me liefdevol voelen. Stoppen met fatalistisch ego-denken en geen energie meer verspillen aan speculatie.      
 
Wat een waardevolle les heb ik gekregen! Liefde overwint namelijk toch alles. En zelfs in een moment van zwakte (zoals twijfel), bieden de Engelen steun totdat het tot ons doordringt dat liefde de weg is.
 
Twijfel jij ook soms over de uitkomst van een belangrijke zaak? Een van de belangrijkste uitspraken ooit: “Vraag en het zal je gegeven worden”. Twijfel niet meer, maar vraag voor een teken. Vraag voor wat je wilt en verwacht wonderen. Ons grootste probleem is dat wij niet vragen en diep van binnen ook niet geloven dat het mogelijk is dat het gebed verhoord wordt.
 
Je moet niet alleen zonder enige twijfel geloven dat je vraag of verzoek beantwoord wordt. Je moet voelen en weten dat het al gerealiseerd is in je leven. Alles is mogelijk! Het enige dat nodig is, is zeker weten dat het zich in jou leven zal manifesteren.    
 
Dankbaar en vol vreugde observeer ik hoe mijn hondje weer op kracht komt. Zoals de Engelen het hebben voorgespeld. En natuurlijk vraag ik de Engelen elke dag voor de helende energie en bescherming voor Pepsi, maar ik doe het met liefde en vol vertrouwen.

Lots of Love,

Wena
ALLURE | Angel Feng Shui 

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...