ALL.U.RE | Engelen Feng Shui > Blog > Geen categorie > Leven vanuit je hart.

Leven vanuit je hart.

Het kan soms gebeuren, bijvoorbeeld door angst of de hang naar zekerheid, dat wat je doet en wie je bent in het dagelijks leven niet aansluit bij wat je hart verlangt.

Op dat moment kun je stress, innerlijke onrust en een gevoel van onvoldoening ervaren. Dan is dit een goed moment om weer contact te maken met je hart, je innerlijk weten en daar vanuit jouw leven opnieuw in te richten.

Je hart is het centrum van je zijn. Iedere spirituele traditie spreekt over het hart als de zetel van de ziel. Als je contact met je hart verliest, raak je het contact met je ware zelf kwijt -met ALL YOU ARE. Je kan je ongepassioneerd voelen, waarbij je weinig of geen zin hebt om iets te ondernemen.

Zodra je contact met je hart herstelt, krijg je weer richtingsgevoel. Je stemt je weer af op je leven. Je weet wat je moet doen en waarom. Je leeft het leven waarvoor je geboren bent en dat brengt geluk en ALLU’RE dag na dag.

En waarom zou je de weg naar je hart niet op een inspirerende en speelse manier willen ontdekken, door bijvoorbeeld deel te nemen aan de workshop ‘Leven vanuit je hart’. In deze workshop maak je, je hartsverlangens via een Vision Board ‘zichtbaar’ om daaruit met liefde en vol vertouwen te handelen.  Een prachtige avond van zelfexpressie, het erkennen van hoe mooi je bent en het zetten van de stappen in de richting van je ware missie.

Je leert ook hoe je, jouw Vision Board kunt activeren en hoe een goede plek voor het ophangen van je Board, thuis of op het werk te vinden.  Door dagelijks de beelden van de collage in je op te nemen, breng je de manifestatiekracht (van je geest) in beweging en komt je leven weer in de positieve flow. En wat het mooiste is, het Universum werkt met jou mee, omdat de dingen gaan zoals ze bedoeld zijn, volgens een hogere plan.

De workshop is niet alleen erg leuk om te doen, maar het werkt ook transformerend. 

Heb ik jou enthousiast gemaakt? 


Kijk voor meer informatie op deze pagina

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...