Het 11:11 fenomeen.

Het 11:11 fenomeen 11 november = 11-11

Vandaag is een zeer bijzondere dag, een dag vol kracht en mystieke symboliek. In de datum vind je twee magische getallen 11 en 11 die verborgen boodschappen voor ons dragen. Miljoenen mensen van over de hele wereld zien deze getallen en nemen ze waar. De vraag die iedereen zich stelt is: “Wat betekent dit?”  

Zie jij ook regelmatig dubbele getallen zoals 11:11 of andere combinaties?

In het Boeddhisme zijn dubbele getallen heilig. Mensen die deze getallen zien hebben de potentie om in dit leven, verlichting te bereiken.

In numerologie wordt het getal 11 een meester getal genoemd. Elk nummer wordt normaal gesproken gereduceerd tot een getal van 1 cijfer behalve de nummers 11 en 22. Als je naam of geboortedatum uitkomt op een 11, dan laat je het zo.

11 is een zeer intuïtief nummer en is een duidelijk kanaal naar het onderbewuste. Het is een nummer van leiderschap, persoonlijke kracht en spirituele waarheden. ‘Jezus’ in de numerologie wordt teruggerekend tot het nummer 11, en het woord ‘Angels’ (meervoud) is het getal 22 (11 + 11).

Er zijn veel interpretaties van het getal 11 of 11:11, hier een aantal die mij heel erg aanspreken:

  • 11 Je engel of geestelijke gids probeert verbinding te maken met je.
  • Nummer 11 staat voor twee strengen DNA, dus voor sommige mensen, is dit een teken van een DNA-activering of upgrade.
  • Wanneer je 11:11 ziet, voel je je verbonden met het Universum en alle anderen die ook op dit moment dit fenomeen ervaren.
  • 11:11 presenteert je de gelegenheid om na te denken over je spirituele reden om hier te zijn, je levensdoel bijvoorbeeld.
  • 11:11 geeft aan dat je geestelijk aan het ontwaken bent.
  • 11:11 is de doorgang tussen twee werelden – tussen de 3 e dimensie en de 5 e dimensionale werelden.  
  • De 11:11 vormt een brug in de overgang van dualiteit en afgescheidenheid naar Eenheid en Verbondenheid. Je wordt je bewust(er) van de ware en diepere aspecten van het leven: Liefde, Eenheid en Verbondenheid. Je zult meer synchroniciteit, ofwel schijnbare toevalligheden, ervaren.
  • De 11 staat voor balans. De twee enen zijn in eenheid met elkaar verbonden en met elkaar in evenwicht, net zoals één Yin en één Yang samen een eenheid vormen en met elkaar in balans zijn. Niet alleen zullen wij zelf ons evenwicht vinden, maar ook de samenleving zal meer in balans, in eenheid en verbondenheid komen.
  • 111 Zorg dat jij je gedachten in de gaten houdt, focus enkel op waar je naar toe wenst te gaan. Er zullen zich nieuwe kansen aanbieden en je gedachten zullen zich in record snelheden manifesteren. Het universum maakt nu een momentopname van je gedachten en zal deze in fysieke vorm manifesteren. Het kan ook betekenen dat er een nieuwe fase van start gaat.

Prachtige symboliek! Mijn conclusie uit al deze voorbeelden is dat we steeds bewuster worden van de wereld om ons heen. We gaan de goede kant op, we staat open voor de verandering en durven steeds meer te leven vanuit onze intuïtie, liefde, innerlijke wijsheid en ons Hogere Zelf.

Het is voor ons een bevestiging dat onze intenties aan het manifesteren zijn. Elke keer dat we deze getallen zien, ontwaken we onze geest naar verandering en naar bewustzijnsverhoging. We creëren meer healing en balans voor onszelf, voor onze planeet en zelfs voor het hele universum.   

Trouwens ik ben heel erg blij dat ik ontdekt hebt dat mijn naamgetal 11 is!

 

Referenties:
www.kristaldimensies.nl
www.angeltherapy.com

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...