WORKSHOP – HARTcollage maken

Ontwaak je hart ~ Vervul je dromen.

  • Verlang je naar een meer authentiek leven met veel liefde, intense vreugde en voldoening?
  • Wil je meer zicht in wat belangrijk voor je is en wat beter bij jou past?
  • Ben je toe aan verandering in de richting van jouw ware bestemming?

Ontdek de kracht van visualisatie en manifesteer waar je ziel naar verlangt.

In deze workshop maak je, je hartverlangens via een collage ‘zichtbaar’ om daaruit met liefde en vol vertrouwen te handelen.  Een prachtige dag van zelfexpressie, het erkennen van hoe mooi je bent en het zetten van de stappen in de richting van je ware missie.

leven vanuit je heart workshop engelen feng shuiHet kan soms gebeuren, bijvoorbeeld door angst of de hang naar zekerheid, dat wat je doet en wie je bent in het dagelijks leven niet aansluit bij wat je HART verlangt. Op dat moment kun je stress, innerlijke onrust en een gevoel van onvoldoening ervaren. Dan is dit een goed moment om weer contact te maken met je HART/ziel, je innerlijk weten en daar vanuit jouw leven opnieuw in te richten.

En waarom zou je de weg naar je hart niet op een inspirerende en speelse manier willen ontdekken, door een HARTcollage te maken. Zo maak je, je hartverlangens direct voor jezelf zichtbaar. Je neemt als het ware een kijkje in je eigen ziel, je authentieke kracht, de bron van universele wijsheid. De collage is een weergave van wat roept vanuit het diepste van je zijn. Het spreekt tot jou via de beelden en onthult de coördinaten van de weg die bij jou past. Ik hoor vaak van de deelnemers dat ze tijdens het maken van het bord iets nieuws over zichzelf hebben geleerd, iets wat verborgen was en nu zich weer voor hun ogen openbaart.

Opbouw van de workshop.

  1. Contact maken met de Engelen.
  2. Meditatie om het hart te openen.
  3. HARTcollage maken.
  4. HARTcollage activeren.
  5. Persoonlijke Engelen boodschap voor elke deelnemer.
  6. Meditatie om jezelf in liefde te ankeren. 
We beginnen met een geleide meditatie om je HART te openen. We nodigen de Engelen uit om ons sturing en inspiratie te geven. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van je HARTcollage, het portret van je zielsverlangen. Je hoeft niet creatief te zijn om mee te doen. Het gaat er niet om, om een kunstwerk te maken. Het gaat om contact te maken met jouw bron.  Je komt in het proces tot een bijna meditatieve staat en krijg je toegang tot een dimensie die tijd en ruimte overstijgt. Wat je daaruit naar boven brengt, is zo puur en waar, dat het onmogelijk is om verkeerd te gaan.

workshop leven vanuit je hart engelen feng shui
Je leert ook hoe je, jouw HARTcollage kunt activeren en hoe een goede plek voor het ophangen van je collage, thuis of op het werk te vinden.  Door dagelijks de beelden van de collage in je op te nemen, breng je de manifestatiekracht (van je geest) in beweging en komt je leven weer in de positieve flow. En wat het mooiste is, het Universum werkt met jou mee, omdat de dingen gaan zoals ze bedoeld zijn, volgens een hogere plan.

Iedere deelnemer van deze workshop ontvangt ook een Engelen kaart met een persoonlijke boodschap. De Engelen geven je graag tips hoe je, je ziel tot bloei laat komen. We sluiten de workshop af met een meditatie die je in de liefde ankert.  

Deze workshop geeft je de kans om je eigen creatieve kracht te gebruiken om je leven van binnenuit te veranderen.  De workshop is niet alleen erg leuk om te doen, maar het werkt ook transformerend, omdat je onbewuste verlangens van je ziel naar boven brengt en bekrachtigt met nieuwe energie. Dit brengt heling en diepere realisatie van overvloed, geluk en succes en ankert je in de kern van je wezen.

Start:
In de AGENDA staan de komende workshops gepland.

Tijd:
10:30-16:00 uur. De koffie en thee met wat lekkers staan voor je klaar vanaf 10:00 uur.

Prijs:
€ 144,— inclusief BTW, koffie, thee en materiaal. Neem je eigen lunch meeSpeciale actie! Kom je met z’n twee-en dan ontvang je een korting van € 20,- p/p!

Overweeg je mee te doen?
Neem dan contact op voor meer informatie of als je, je wilt aanmelden.

Locatie: 
A L L U R E | angel feng shui, Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg (15 minuten per auto vanaf Utrecht of Den Bosch, 45 minuten vanaf Amsterdam, Rotterdam of Den Haag). Tevens bereikbaar met het OV.

Grote (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

INSCHRIJVEN workshop ‘HARTcollage maken’:

Meld je nu aan door hieronder je gegevens in te vullen en op aanmelden te kikken. Wanneer je extra vragen / opmerkingen hebt kun je dit aangeven in het opmerkingen veld. Een FOLLOW UP kun je via dit formulier aanvragen.
Heel graag tot ziens!

Voor- en achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode en stad (verplicht):

Geboortedatum en tijdstip (verplicht):

Type consult / workshop / opmerkingen (verplicht):
FOLLOW UP!

Het is mogelijk om individuele sessies met mij te boeken indien je daar behoefte aan hebt. Het zal je extra ondersteunen tijdens dit bewustwordingsproces. Je kunt kiezen uit:

Een ALL YOU ARE reading met een PowerGesprek van 1 uur om erachter te komen wie jij in essentie bent (aan de hand van je geboortedatum) en met een korte Engelen reading en indien gewenst kan de hulp aan de Engelen worden gevraagd.
€88,-

Een ZIELENDOEL reading van 1 uur waarin je de Engelen raad kunt vragen voor het bewandelen van jouw levenspad. Je ontdekt wat jouw zielendoel op dit moment is en uit welk sfeertype jouw ziel afkomstig is (Angel Realm).
€77,-

 

Share Button