WORKSHOP – engelen op je LEVENSPAD

Engelen Feng Shui™ workshop met Wena Brussaard

 

“Engelen begeleiden je graag op je levenspad hier op Aarde. Ze kunnen jou ondersteunen in situaties die je in het dagelijks leven tegenkomt en in het realiseren van je levensdoelen die je als ziel voor dit leven hebt gekozen”. ~ Wena

 

Geef je leven richting.

Het kan weleens gebeuren dat je vastloopt in je leven, privé of in je carrière. Je weet even niet meer welke kant je op wilt, alles lijkt tegen te werken, niks lukt, je krijgt het gevoel dat je helemaal vast zit. De Engelen laten je graag de volgende stap op je levenspad zien en als je deze neemt, merk je dat alles weer soepel loopt, deuren gaan open en hulp zal overal aanwezig zijn. Alles synchroniseert en alle krachten werken samen omdat je op het juiste pad bent, jouw zielen pad.

 

Inhoud workshop.

Doel van deze workshop is om je in contact te brengen met de (Aarts)Engelen en ontdekken wat ze op dit moment voor jou willen betekenen. Tijdens een begeleidende meditatie ga je verbinding maken met de Aarde en je krijgt van haar een belangrijke aanwijzing over de (wind)richting en levensthema die voor jou (op dit moment) van groot belang zijn. We bespreken de uitkomsten van deze meditatie en de implicaties daarvan (voor elk persoon kan dit anders zijn). Je maakt ook kennis met de Engelen Pa Kua ™ (engelen feng shui kompas) en met de Aartsengelen en hun taken op de Pa Kua.

 

Wat neem je mee naar huis.

engelen feng shui workshop_engelen op je levenspadJe gaat naar huis gewapend met nieuwe kennis en inzichten, die je direct in praktijk kunt brengen. Je leert welke stappen je kunt nemen om weer in beweging te komen en krachtig in de richting van je doelen te gaan. 

Deze workshop combineert de oeroude kennis van Feng Shui, de invloeden van de magnetische Aarde en de helende engelenenergie. We gebruiken verschillende Engelen Feng Shui technieken zoals de Engelen Pa Kua™, aarding en TOP alignment™ meditatie. Het is een ervaring die je niet wilt missen, want het gaat je leven verrijken en een positieve richting geven. Hoe mooi zou het zijn om weer in je eigen flow te zitten en je eigen levenspad te bewandelen!

Voor deze workshop is geen specifieke voorkennis nodig.

Start:
In de AGENDA staan de komende workshops gepland.

Tijd:
10:30-16:00 uur. De koffie en thee met wat lekkers staan voor je klaar vanaf 10:00 uur.

Prijs:
€ 144,— inclusief BTW, koffie, thee en materiaal. Neem je eigen lunch mee

Overweeg je mee te doen maar heb je nog vragen?
Neem dan contact op voor meer informatie.

Locatie: 
A L L .U. R E | ENGELEN FENG SHUI, Roosje Voslaan 2, 4105 JZ Culemborg (15 minuten per auto vanaf Utrecht of Den Bosch, 45 minuten vanaf Amsterdam, Rotterdam of Den Haag). Tevens bereikbaar met het OV.

Grote (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

INSCHRIJVEN voor de workshop ‘engelen op je LEVENSPAD’:

Meld je nu aan door hieronder je gegevens in te vullen en op aanmelden te kikken. Wanneer je extra vragen / opmerkingen hebt kun je dit aangeven in het opmerkingen veld. 

Voor- en achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode en stad (verplicht):

Geboortedatum en tijdstip (verplicht):

Type consult / workshop / opmerkingen (verplicht):
Heel graag tot ziens!

Wena Brussaard Feng Shui Master

Share Button