Workshops

leven vanuit je heart workshop engelen feng shui


WORKSHOP HARTcollage maken.

In deze workshop maak je, je hartsverlangens via een collage ‘zichtbaar’ om daaruit met liefde en vol vertouwen te handelen.  Een prachtige dag van zelfexpressie, het erkennen van hoe mooi je bent en het zetten van de stappen in de richting van je ware missie. Iedere deelnemer van deze workshop ontvangt ook een Engelen kaart met een persoonlijke boodschap. Deze workshop geeft je de kans om je eigen creatieve kracht te gebruiken om je leven van binnenuit te veranderen.  De workshop is niet alleen erg leuk om te doen, maar het werkt ook transformerend, omdat je onbewuste verlangens van je ziel naar boven brengt en bekrachtigt met nieuwe energie. Dit brengt heling en diepere realisatie van overvloed, geluk en succes en ankert je in de kern van je wezen. 

Lees meer>

engelen feng shui workshop_engelen op je levenspadENGELEN op je LEVENSPAD – Geef je leven richting!

Het kan weleens gebeuren dat je vastloopt in je leven, privé of in je carrière. Je weet even niet meer welke kant je op wilt, alles lijkt tegen te werken, niks lukt, je krijgt het gevoel dat je helemaal vast zit. De Engelen laten je graag de volgende stap op je levenspad zien en als je deze neemt, merk je dat alles weer soepel loopt, deuren gaan open en hulp zal overal aanwezig zijn. Alles synchroniseert en alle krachten werken samen omdat je op het juiste pad bent, jouw zielen pad.

Lees meer>


FENG SHUI JE HUIS MET KRISTALLEN_side

FENG SHUI je huis met KRISTALLEN.
Een creatieve workshop waar we gaan werken met de meest gebruikte kristallen in Feng Shui, hoe plaats je ze in huis voor verschillende doeleinden, hoe maak je een kristallen grid om je intentie te versterken, en wat hebben de kristallen voor specifieke werking op de sfeer van je huis en ook op je lichaam en geest.  Tijdens deze workshop leer je een Feng Shui grid maken om jouw huis af te stemmen op jouw diepste dromen. Je werkt met je eigen plattegrond en kiest een passend kristallen activator voor een gebied in huis die staat voor het type geluk die jij wilt versterken. Zo kan alles wat je wenst zich ook in jouw leven manifesteren.

Lees meer>

HEALING CIRKEL logoHEALING CIRKEL – Engelen avond.
Healing Cirkel is een ontmoetingsplaats voor mensen die een doorbraak willen maken op thema’s waar ze al langer in vast zitten. Tijdens deze helende avondsessies helpen de Engelen ons de problemen, kwaaltjes en tekortkomingen te overwinnen, die ons ervan weerhouden op ons hoogste potentieel te leven. De genezende kracht van Engelen kent geen grenzen. Misschien wil je verbetering brengen in jouw relaties, financiën, je vitaler voeler of jouw persoonlijk geluk versterken? Misschien ervaar je problemen op de werkvloer of op jouw spirituele pad? Ook voor fysieke problemen als ziekte of pijn zijn er Engelen die ons hulp bieden.

Lees meer>


  
Share Button