ALL.U.RE | Engelen Feng Shui > Blog > HEMEL > Engelen Feng Shui inspiratie voor september 2016

Engelen Feng Shui inspiratie voor september 2016

FOCUS ORACLE KAART VOOR  S E P T E M B E R


~ AARTSENGEL METATRON

Wow, wat een krachtige maand gaat het worden!
Aartsengel METATRON is bij ons, het is dus tijd voor een diepere clearing en genezend werk. Aartsengel METATRON wil de komende 30 dagen samen met jou aan de slag. Bereid je voor op een bijzonder transformerende maand.


Aartsengel METATRON brengt je nieuwe inzichten in jouw levenssituatie. Hij wil helpen jouw spirituele kanalen en gaven open en helder te houden, zodat alles weer duidelijk en overzichtelijk voor je wordt. Hij opent de poorten naar het spirituele bewustzijn en laat je kennis maken met andere dimensies.
 
Aartsengel METATRON werkt met heilige geometrie –Metatron’s Cube, en begeleidt de hoog sensitieve mensen onder ons, met name de nieuwetijdskinderen. Dit vertelt mij dat we allemaal heel gevoelig zullen zijn deze maand en kunnen daardoor zeker gebruik maken van de steun en begeleiding van onze engelen en spirituele gidsen. Probeer deze maand wat tijd vrij te nemen om te mediteren omdat dit de makkelijkste manier is om in contact te komen met de spirituele wereld.
 
Je kunt Aartsengel METATRON vragen om de balans in je energetische centras – chakra’s* – te herstellen. Als ik met deze aartsengel wil werken, dan vraag ik hem om mijn chakra’s in mijn slaap (onze ego is dan niet actief) met Metatron’s Cube te reinigen en te balanceren. Als ik wakker word voel ik me fris en vitaal en kan de dag krachtig beginnen.
 
* Hoe de chakra’s functioneren heeft een enorme invloed op ons welzijn. De zeven chakra’s corresponderen met de vele zenuwcentra in het lichaam en beïnvloeden de belangrijkste organen, maar ook het geestelijke en emotionele bewustzijn. Het is belangrijk dat de positieve chi door onze chakra’s vrij kan stromen en niet geblokkeerd wordt. Terugkerende keelpijn kan bijvoorbeeld duiden op blokkades in de vijfde chakra, omdat je bijvoorbeeld niet de waarheid wilt spreken, terwijl hoofdpijn verwijst naar de zesde chakra. Deze chakra is dan uit balans geraakt door negatieve emoties zoals angst of schuldgevoel. Om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal kan functioneren is het van belang om je chakra’s goed functionerend te houden.
 
Ik doe ook altijd een beroep op METATRON wanneer ik aantal dingen in mijn leven wil (re)organiseren en opnieuw wil afstemmen op mijn levensdoelen. Dus eigenlijk is het een perfecte engel om ons te assisteren tijdens de Mercurius retrograde van deze maand! Neem de tijd om na te denken en te ontdekken welke delen van je leven en jezelf, je wilt omarmen en uitbreiden, en welke onderdelen je wilt loslaten.
 
September biedt een prachtige gelegenheid voor ons voor verandering en vernieuwing, schepping van orde, rust en balans. Met behulp van METATRON gaan we betere keuzes maken, leren prioriteiten te stellen en doelgericht te handelen. Ik kijk er enorm naar uit en jij?
 
Als je wilt verbinden met deze engel door middel van een kleur, gebruik violet en groen.
Edelsteen – watermeloen toermalijn
Windrichting – West
Element – Metaal (Goud)

LOVE, WENA

wena-brussaard-handtekening_mint
Voor meer tips en updates houd mijn blog en website in de gaten. Alle nieuwtjes zullen ook in op de facebook pagina ALLURE angel feng shui gepubliceerd worden. Vind je de pagina al leuk dan zul je regelmatig door mij op de hoogte gehouden worden. Ik ben natuurlijk ook zeer benieuwd naar jouw ervaringen, dus deel jouw mening en discussieer met andere engelen feng shui liefhebbers. 

Als je nu lid wilt worden van de nieuwe Angel Feng Shui Crystal Grids groep, ga dan naar:https://www.facebook.com/groups/AngelFengShuiCrystalGrids/ en druk op het groene knopje ‘Lid worden’.

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.