ALL.U.RE | Engelen Feng Shui > Blog > HEMEL > Engelen Feng Shui inspiratie voor oktober 2016

Engelen Feng Shui inspiratie voor oktober 2016

FOCUS ORAKEL KAART VOOR O K T O B E R 

~ ENGELEN (kaart 1)

~ MELKWEGSTELSEL (kaart 2)

Vorige maand konden wij met behulp van Aartsengel METATRON meer orde, rust en balans in ons leven scheppen. Ik ben benieuwd of het jou gelukt is en of je bewustere keuzes kon maken en meer doelgericht kon handelen.
Deze maand biedt ons de mogelijkheid om het transformatie- en bewustwordingsproces op een nog dieper niveau in te gaan. Oktober is namelijk een maand waarin de multi dimensionale sluier tussen kosmos en de aarde dunner wordt. Dit gebeurt trouwens elk jaar. In deze periode is de ontvangst van kosmische kennis eenvoudiger gemaakt. Vele culturen over de hele wereld kennen dit concept. Deze “verdunning” van de energetische voile tussen dimensies maakt dit de perfecte en meest magische tijd van het jaar voor waarzeggerij, rituelen en om contact te leggen met de spirituele wereld. Het is ook geen toeval dat we deze maand Halloween en Allerheiligen of het Feest van alle heiligen vieren.

De orakelkaarten geven aan, dat onze Engelen deze maand met ons werken om de lessen/ervaringen van dit leven en vorige levens met ons door te nemen en ons voor te bereiden op de volgende fase in ons leven.

engelen-melkwegstelselDit wordt een maand van het Lichtwerk. Vele Lichtwerkers zullen op deze roeping reageren, moedig tot actie komen en zichtbaarder worden. Onze planeet ontvangt in deze periode bovendien steun vanuit verschillende kanten van het heelal. Diegenen onder ons die voor de eerste keer op aarde zijn geïncarneerd (bijvoorbeeld sterrenmensen* en nieuwetijdskinderen*) kunnen deze speciale tijden met veel meer intensiteit voelen en daarom krijgen ze extra begeleiding vanuit het engelenrijk.

Zij hebben een zeer speciale missie hier op aarde, ze willen vrede, zachtheid en vriendelijkheid verspreiden en waar nodig, agressie, angst en conflicten (oorlogen) verminderen. Als de aarde door onze egoïstische drang naar macht vernietigd wordt, zal het effect daarvan merkbaar zijn in vele melkwegstelsels. Onze acties hier op aarde beïnvloeden het leven op andere planeten. Daarom zullen steeds meer Zielen van Lichtwerkers ontwaken, zodat het Licht en kosmische Wijsheid door hun heldere kanalen naar aarde kan stromen. Dit Licht op Aarde neerzetten helpt ons om te leven vanuit liefde, voor en met elkaar, zonder angst.

Licht & Donker 

Opmerkelijk hoe donker de orakelkaarten van deze maand zijn. Veel zwart en donker grijze tinten, maar ook lichtpuntjes en lichtstralen. De Engelen vertellen mij dat we soms door het donker heen moeten, om uit te komen bij het licht. Wat is jouw licht? Wat is jouw donker? Waar ben je nu?

Donker en angst zijn aspecten die we niet graag willen beleven. Licht en liefde dat wil iedereen, zeker in spirituele kringen. Maar wij zijn hier juist gekomen om de dualiteit waar te nemen en te beproeven, om vanuit de tegenstellingen te leren wat liefde en licht daadwerkelijk betekenen.

Oktober is de tijd om de levenservaringen en geleerde lessen te integreren in onze Ziel.

Alle aspecten van ons leven te omarmen. Ook angst en donker willen deze maand gezien worden. Laat daarom alle oordelen los en kijk naar wat er zich op dit moment afspeelt in je leven. Neem vanuit de ‘andere kant van de sluier’ op, wat je in diverse levens al geleerd hebt en gebruik het om jouw dromen uit te laten komen. Voel hoe jij orde in jouw leven kunt scheppen en oplossingen kunt vinden voor problemen die je misschien hebt. Omdat er donker is (letterlijk – met de Zwarte Maan) weet je waar licht is en omdat je angst kent, weet je hoe liefde voelt en hoe je ruimte voor vreugde en geluk kunt creëren. Laat angst en donker jouw richtingaanwijzers zijn hoe het anders mag en kan.   

Levenslessen integreren is geen eenvoudige klus, daarom steunt het Universum ons in elke stap die we gaan ondernemen en stuurt het hordes  Engelen naar onze Aarde toe. Ook door elkaar te steunen en lief te hebben in dit proces, komen we een heel eind.

Wat een prachtige energie deze maand. Het brengt je in contact met andere dimensies, vertelt iets over je karmische opdracht in dit leven, over waar je vandaan komt en waar je naartoe kunt groeien om spiritueel een vollediger mens te worden. Je vindt hier nieuwe inzichten, tools voor de toekomst en kan zelfs ontdekken hoe prachtig en waardevol het leven op Aarde is. Ik kijk er enorm naar uit en jij?

Bovendien helpen Aartsengel Michaël (de engel van moed, kracht, bescherming en verlichting), Aartsengel Uriël (de engel van levenspad), Aartsengel Raziël (de engel van spirituele wijsheid, Gods geheimen en mysteriën) en Aartsengel Zadkiël (de engel van vergeving en transformatie) iedereen die hen aanroept. Als je wilt verbinden met deze engelen door middel van een kleur, gebruik indigo blauw (Michaël), geel (Uriël), alle kleuren van de regenboog (Raziël) en amethist paars (Zadkiël).

Kristallen grid voor de maand oktober:

amethist punt, lemurisch zaad kristal, howliet, gele jaspis

Met deze grid kun je Michaël vragen om moed en bescherming, Uriël om jouw pad te verlichten, Raziël om wijsheid en inzichten (kan ook in je dromen naar voren komen) en Zadkiël om jouw connectie met de engelen te versterken, zodat je hun boodschappen helder kunt ontvangen en integreren.

Windrichting – Zuid (M) / Noord (U) / Noordoost (Raz) / Noordwest (Zad) 

Element – Vuur / Water / Aarde / Metaal (Goud)

Ik wens jou een prachtige maand.

LOVE, WENA

wena-brussaard-handtekening_mint
Voor meer tips en updates houd mijn blog en website in de gaten. Alle nieuwtjes zullen ook in op de facebook paginaALLURE angel feng shui gepubliceerd worden. Vind je de pagina al leuk dan zul je regelmatig door mij op de hoogte gehouden worden. Ik ben natuurlijk ook zeer benieuwd naar jouw ervaringen, dus deel jouw mening en discussieer met andere engelen feng shui liefhebbers. 

Als je nu lid wilt worden van de nieuwe Angel Feng Shui Crystal Grids groep, ga dan naar:https://www.facebook.com/groups/AngelFengShuiCrystalGrids/ en druk op het groene knopje ‘Lid worden’.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.