mijn HUIS is mijn WELLNEST

WELLNEST – jouw persoonlijke plek van kracht. Jouw huis is jouw persoonlijke basis van geluk!  Een plek die je kracht geeft en inspireert. Een plek waar je jezelf ruimte geeft om te zijn wie je echt bent. Een plek die je stimuleert om je zielendoelen te realiseren. Dit is wat een huis een wellnest maakt. 

Ik nodig je nu uit om deze korte oefening te doen.

Sluit je ogen voor een moment. Visualiseer jezelf in een perfecte omgeving van vrede, schoonheid en sereniteit. Een omgeving die vertrouwd aanvoelt, die een is met jou….. Hier laadt je je op en kun je je terugtrekken…..Laat dit gevoel voor een paar momenten over je heen stromen….. Adem diep in……. en uit……. Nu ….open je ogen……Weerspiegelt jouw woonomgeving wat je net zag en voelde, of was je plotseling teruggekeerd naar de ‘harde’ realiteit?

Ik zie de leefomgeving als een persoonlijke krachtplek – WELLNEST – die ons voedt en inspireert, die heling kan geven en alle aanwijzingen bevat van ons geluk. Vanuit deze visie kan ik omgevingen creëren die jouw identiteit weerspiegelen en je ruimte bieden om jouw levensdoelen te realiseren.

JOUW HUIS, JOUW VERHAAL.

Ik help je begrijpen dat jouw huis een directe weerspiegeling is van wie je bent. Een artistieke vaas op een prominente plek kan onthullen dat je creatief bent en waarde schenkt aan schoonheid, terwijl een schommelstoel bij het raam kan een behoefte aan rust en reflectie aan het licht brengen. Jouw huis verteld een verhaal van je leven. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat dit verhaal klopt.

De oude wijsheid van Feng Shui en de Engelen staan voor jou klaar om jouw leven mooier te maken en je te helpen jouw diepste dromen te bereiken. Laat mij je helpen meer schoonheid, harmonie en ALLURE (all you are) in je huis te brengen!

JOUW HUIS, JOUW STIJL.

Als je kiest voor wellnest, dan kies je voor jeZELF. Elk van de ontwerpen en adviezen zijn uniek, zoals jij zelf. Dus als ik voor je aan de slag ga, ga ik in jouw stijl aan het werk, want bij mij sta jij centraal. Wat vind je leuk? Wat geeft je energie? Hoe wil je de ruimte ervaren? Jouw identiteit wordt weerspiegeld in jouw omgeving. Als dat klopt, dan ben je niet alleen op de korte termijn, maar vooral ook op de lange termijn gelukkiger.

Als grote bron van inspiratie en wijsheid gebruik ik de oosterse harmonieleer Feng Shui. Mijn interieurconcepten hebben daardoor een doordachte lay-out, harmonieuze kleur- en materiaalgebruik die een perfecte well-being atmosfeer creëren. Bovendien helpen de Engelen in het behalen van doelen en geven sturing voor elk gebied van jouw leven welke aandacht en balans nodig heeft. Een korte Engelen reading en Feng Shui check-up voor de ruimte en bewoners bieden nieuwe inzichten en onthullen vaste patronen en uitdagingen

Het consult wordt in 2 stappen gegeven. Je ontdekt eerst je basisBALANS (jouw energetische blue print / energieportret). Vervolgens wordt jouw omgeving gebalanceerd en in lijn gebracht met jou (energie) en jouw gestelde doelen.

Jouw investering

Mijn HUIS in mijn WELLNEST consult duurt meestal 3-4 uur en vindt plaats bij jou thuis. Jouw investering is € 440,-  + reiskosten (0,50 p/km). Deze calculatie is op basis van een gemiddelde woning tot 140 m2 en 4 bewoners.  

Afspraak maken

Je kunt dit consult boeken via het aanvraagformulier. Ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb.

Ik verheug me nu al op onze ontmoeting en het maakt mij gelukkig, dat ik je kan helpen in het creëren van een thuisbasis die bij jouw persoonlijkheid en levensdoelen past.

LOVE, WENA

“Angels deliver love, peace and harmony to our doorstep and anywhere else it is needed”.

Share Button