ZIELENDOEL reading

  1. Wil je weten wat jouw levensdoel is?
  2. Wil je ontdekken uit welk sfeertype jouw ziel afkomstig is (Angel Realm)?
  3. Vraag je, je soms af hoe je andere mensen het beste van dienst kunt zijn?
  4. Wil je, je niet meer beperken door aan de verwachtingen/opinies van andere mensen te voldoen en in plaats van vanuit angst, puur vanuit je hart en ziel te kiezen?


zielendoel engelen reading_engelen feng shuiEngelen begeleiden je graag op weg naar de ontdekking van je zielendoel.  

Wellicht maak je, je zorgen over het pad die je nu bewandelt. Je voelt je onzeker en twijfelt of de stappen die je maakt juist zijn. Misschien heb je het gevoel dat je niet je eigen leven leidt, dat je voor meer (of iets anders) voorbestemd bent, dan wat zich op dit moment in je leven voordoet. Dan kun je het beste de Engelen om raad vragen. Je kunt ze vragen stellen over jouw zielendoel en hoe je het beste, jouw leven kunt inrichten om meer vreugde, voldoening en geluk te ervaren.

De Engelen geven altijd liefdevolle tips die je helpen je levenspad te bewandelen. Jouw Beschermengel kent jou al vanaf toen je nog een ziel was in de Hemel en is door al je levens heen bij je. Hij/zij weet met welk doel jij hier op Aarde bent gekomen en begeleidt je graag op weg naar de ontdekking van ‘de gave’ die je al bent. Ook jouw spirituele Gidsen, werken met je mee zodat jij je zielendoel volledig kunt leven.

 

Je bent pure energie, puur licht, puur wezen met je eigen unieke missie en talenten.

Deze reading is om jou te helpen, weer contact te maken met je hart en passie en daar vanuit jouw leven opnieuw in te delen. Je bent een prachtig mens met je eigen unieke missie en talenten en je verdient alleen het beste! Sta jezelf toe de kracht en pracht van jouw ziel te activeren, zodat je kunt leven op basis van jouw hoogste plan.

Deze reading biedt je inzicht in je eigen levenspad, talenten, kwaliteiten en gaven. Door je spirituele oorsprong (Angel Realm), je zielendoel, zielenspecialisatie en levensles voor deze incarnatie te ontdekken, zul je meer bewust worden van jezelf en de goedheid die je biedt. Je zult merken dat wanneer jij je zielendoelen leeft en volgens jouw persoonlijke integriteit handelt, je levendiger en passievoller bent. Je hebt het gevoel dat je hiervoor geboren bent en krijgt energie om je dromen te realiseren. Tegelijkertijd help je ook anderen een mooier, vrediger en voldaan leven te hebben. De hele wereld heeft er baat bij. 

Inhoud van de reading.

Een paar dagen voor ons gesprek ga ik jouw Akasha Kronieken (het energetische archief van je ziel) lezen om informatie over jouw ziel te verzamelen. Tijdens onze ontmoeting ga ik in gesprek met je Engelen, Gidsen en Aartsengelen en geef ik aan jou hun boodschap door. Ik maak daarbij gebruik van de engelenorakelkaarten en inzichten die ik via mijn heldere kanalen ontvang. Ik stel je ook een aantal vragen en ik kijk naar je ogen (ze zijn de spiegel van je ziel) en gelaat, om te achterhalen tot welke sfeer (Angel Realm) jij mogelijk behoort. Bij elke sfeer horen namelijk andere zielendoelen en levensuitdagingen. Soms stuiten we tijdens een reading op lichamelijke, emotionele en spirituele (karma) blokkades die losgelaten mogen worden. We kunnen dit doen door middel van een SOUL Realignment. Daarvoor maken wij dan een aparte afspraak.

Samen met de Engelen help ik jou op weg naar het leven dat je werkelijk wilt en die voor jou bestemd is.

De ZIELENDOEL reading duurt 1 uur en kost 88,- euro. 

ZIELENDOEL reading aanvragen.


Vul het aanvraagformulier in en ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb. 

Huidige voor- en achternaam (verplicht):

Voor- en achternaam bij geboorte (verplicht):

Geboortedatum (verplicht):

Geboorteplaats (verplicht):

Email (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode en stad (verplicht):

Telefoon:

Jouw motivatie/intentie voor de reading + extra opmerkingen (verplicht):Ik verheug me nu al op onze ontmoeting!  
~ LOVE,


Wena Brussaard

Share Button