VRAAG DE ENGELEN reading

  • Sta je op een kruispunt van je leven en weet je niet hoe je nu verder moet?
  • Zit je vast in je relatie of op je werk?
  • Heb je hulp nodig bij het waar maken van jouw dromen?

Een Engelen reading – zodat je weer vol vertrouwen verder kunt op jouw pad.

Misschien zijn er dingen in je leven die je belemmeren en waar je steeds opnieuw tegenaan loopt. Zoals bepaalde angsten, problemen op je werk of in relaties, geld issues of blokkades op levensvragen. Je kunt een specifieke vraag stellen aan je Engelen waar je graag een antwoord op zou willen horen, maar je kunt het ook aan hen overlaten – wat zij jou graag willen vertellen. In beide gevallen kun je er zeker van zijn, dat je een boodschap krijgt die je op dat moment nodig hebt. Misschien is dit een bevestiging of een compleet nieuw inzicht waarmee je verder kunt. Engelen zijn liefdevolle en zuivere wezens en geven jou dan ook alleen maar pure en positieve adviezen. Je kunt er kracht uit putten om de benodigde stappen te kunnen nemen op je levenspad.

Wat houdt een Engelen reading in?

Tijdens een reading kun je een directe vraag aan je Engelen stellen. Deze reading wordt gegeven met behulp van diverse Engelen orakelkaarten van Doreen Virtue. De Engelen geven mij altijd van tevoren aan, welke set(s) gebruikt kunnen worden voor de specifieke reading. De Engelen kaarten dienen als visuele ondersteuning, terwijl ik de informatie tijdens de reading rechtstreeks van de Engelen en de Aartsengelen channel. De Engelen reading is een drie-kaarten-legging. De eerste kaart geeft het recente verleden aan, de tweede kaart geeft aan hoe de situatie in het heden is, en de derde kaart geeft aan wat de best mogelijke uitkomst is, na het opvolgen van de adviezen van de Engelen.

Tijdens een reading kan een healing op het specifieke probleem of  thema aangeboden worden om dit in je leven te helen. Wanneer de Engelen dit tijdens een reading aangeven, dan kan er ook direct met jouw toestemming een stukje healing gegeven worden. De Engelen kunnen jou bijvoorbeeld vertellen dat je, je huis moet opruimen en als dat bij jou angst of weerstand opwekt, dan krijg ik op dat moment van jouw Engelen te horen/zien/voelen/of weten dat ze dit voor jou willen helen, zodat de blokkades losgelaten mogen worden. Hierdoor zul je, naast alle inzichten en handvatten die je meekrijgt, jezelf ook een stuk lichter, energieker en liefdevoller voelen.

Voor wie?

Een Engelen reading is geschikt voor iedereen, ook kinderen. Wanneer een kind jonger is dan 7 jaar , wordt een reading voor de ouder (of verzorger) gedaan.

Ook leuk om de reading cadeau te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken!

Engelen reading op afstand.

Je kunt de Engelen reading ook per email ontvangen. Zo kun je, ongeacht waar je woonachtig bent, de reading aanvragen.

Een Engelen Reading op afstand, via de email werkt als volgt: Je stuurt mij een mailtje met de vraag aan je Engelen. Je vermeld ook je voornaam en achternaam en je woonplaats, dat is belangrijke informatie voor mij als ik contact leg met jouw Engelen en Gidsen, om te weten voor wie de reading bedoeld is. Je doet vervolgens de betaling van € 55,00 op mijn bankrekening. Zodra ik het bedrag heb ontvangen, begin ik direct met de reading. Hou rekening met ca. 5 werkdagen. Je ontvang de reading met de foto van de Engelen kaarten per email.

Je kunt de Engelen reading ook via Skype ontvangen. 

Een Engelen reading duurt 30 minuten en kost € 55 euro incl. BTW. Indien wenselijk kan ook een dubbele afspraak geboekt worden. We kijken dan samen hoe jij de nieuwe inzichten en informatie interpreteert en integreert in je leven. De reading vindt plaats in mijn praktijk in Culemborg.

Hoe boek je een reading?

Je kunt de Engelen reading boeken via het aanvraagformulier op de contact pagina. Geef dan direct aan of je een reading bij mij, per email of Skype wilt ontvangen.  Ik laat je dan z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in de agenda heb.
Ik verheug me nu al op onze ontmoeting!  
~ Wena

Share Button