SOUL realignment

SOUL realignment (reading + healing in de Akasha Kronieken)


  • Wil je meer inzicht verkrijgen in de energetische processen die in jouw leven plaatsvinden?
  • Denk/voel je dat iets jou blokkeert om de stappen te ondernemen en te handelen in overeenstemming met wie je echt bent’?
  • Denk/voel je dat iemand negatieve energie/intentie naar je stuurt?
  • Heb je last van onverklaarbare pijnen, angsten, nachtmerries  waarvan de oorzaak niet te traceren is in je huidige leven? 

In zulke situaties adviseer ik mijn klanten de SOUL Realignment. Door te kijken naar de eigenschappen en kwaliteiten van je Ziel kan ik jou inzicht en advies gegeven over de ervaring van het huidige leven, karmische processen die een negatieve invloed hebben op jouw leven en hoe te manifesteren in afstemming met je Ziel. Je Kroniek wordt gezuiverd en het karma kan worden getransmuteerd zodat je weer nieuwe keuzes kunt maken die afgestemd zijn op jouw Ziel en Hoogste Doel.  

SOUL realignment = SOUL reading + SOUL healing 

Soul Realignment is een krachtige multidimensionale Soul-level healing die gebruik maakt van de wijsheid en informatie gevonden in jouw Akasha Kronieken, met o.a. onderstaande onderdelen:

SOUL reading.

Leer wie je bent op Soul-niveau.
Je kunt leren over de oorsprong van je Ziel (SOUL group), haar gaven en talenten, je wordt bewust van hoe je verbonden bent met jouw Hogere Zelf en de levenslessen die jouw Ziel heeft gekozen voor dit leven. Ik vertel je ook hoeveel Spirituele Gidsen je hebt, of elk van hen positief is en welke vibratie, ‘specialisatie’ en geslacht jouw Ziel heeft. 

Blokkades en beperkingen.

Leer hoe je met het maken van keuzes, jouw omstandigheden creëert.
Je krijgt een beter inzicht en begrip in hoe jouw keuzes (positieve of negatieve) in dit of andere levens jouw hedendaagse omstandigheden hebben gecreëerd. Je begrijpt ook beter dat je een krachtige schepper bent van je eigen ervaringen, en dat elke keuze, positief of negatief, een gevolg heeft. Als we negatieve keuzes hebben gemaakt (dit doen we trouwens allemaal!), worden we niet door het Universum gestraft of als slecht beoordeeld, maar dat dit simpelweg onjuistheid creëert in onze eigen Goddelijkheid, omdat deze keuzes niet in een lijn zitten met wie we werkelijk zijn. Daarom worden ze ook beschouwd als negatief. Elke keer als we iets ondernemen vanuit schuld, verplichting, schaamte of angst, creëren we negativiteit. En deze negatieve keuzes hebben negatieve gevolgen die ons jaren of zelfs levens lang kunnen beïnvloeden. De energetische gevolgen van onze negatieve keuzes noemen we ‘blokkades en beperkingen’ omdat ze ons beperken van volledige toegang tot onze Goddelijke gaven en talenten en niet in overeenstemming zijn met de vibratie van onze Ziel. Ik vertel je welke negatieve keuzes je in dit leven of vorige levens hebt gemaakt en welke beperkingen dit heeft gecreëerd. 

SOUL realignment.

Leer + ervaar hoe je door middel van bewust te worden van wat jou beperkt, kunt helen.
Wanneer we begrijpen wie we als Zielen zijn en bewust worden van hoe onze negatieve keuzes gevolgen hebben gecreëerd, die ons in onze huidige levenservaringen blijven beïnvloeden, dan kunnen we deze gevolgen in de Akasha Kronieken ‘energetisch reinigen’. We verwijderen de blokkades en beperkingen die ons verhinderen om onze Goddelijkheid uit te drukken in ons fysieke leven. Deze clearing werk wordt op SOUL-level in jouw Akasha Kronieken gedaan. De resultaten van de SOUL reading en realignment presenteer ik jou graag tijdens een 1 uur durende Skype sessie. Deze sessie wordt voor jou opgenomen, zodat je ook op een later tijdstip toegang hebt tot deze informatie. Je hebt zelf ook de kans om actief deel te nemen in dit proces, door de energie van de SOUL realignment en clearing in jouw fysieke realiteit te gronden. Dit doe je gedurende 21 dagen na jouw SOUL realignment sessie. Je ontvangt van mij alle instructies in een email over dit huiswerk.

Naarmate je bezig bent met jouw huiswerk, zul je de energetische veranderingen waar gaan nemen. Ze kunnen subtiel lijken, maar zijn natuurlijk heel diep in je Ziel geworteld. Deze veranderingen kunnen zich op verschillende niveaus manifesteren: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. De verschuivingen in energie zullen jou in staat stellen om de krachtige schepper van jouw ervaring te worden door positieve keuzes te maken, en het leven vol overvloed waar jij van droomt, te creëren. 


Jouw investering voor een SOUL Realignment is € 197,00 incl. 1 uur Skype sessie en opname.

 

 

Hoe boek je een reading?

Je kunt de SOUL Realignment boeken via het aanvraagformulier op de contact pagina. Ik laat je dan z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in de agenda heb.

Wat ik van jou nodig heb:
  • Huidige Voor- en Achternaam:…………………….
  • Voor- en Achternaam bij geboorte:…………………….
  • Geboortedatum:…………………….
  • Geboorteplaats:…………………….


Ik verheug me nu al op onze ontmoeting!  
~ LOVE, W2ena


Share Button