SOUL realignment

SOUL realignment (reading + healing + clearing in de Akasha Kronieken van jouw ZIEL)


  • Wil je meer inzicht verkrijgen in de energetische processen die in jouw leven plaatsvinden?
  • Denk/voel je dat iets jou blokkeert om de stappen te ondernemen en te handelen in overeenstemming met wie je echt bent’?
  • Denk/voel je dat iemand negatieve energie/intentie naar je stuurt?
  • Heb je last van onverklaarbare pijnen, angsten, nachtmerries  waarvan de oorzaak niet te traceren is in je huidige leven? 

SOUL Realignment by ALLURE Engelen Feng Shui
In zulke situaties adviseer ik mijn klanten de SOUL Realignment, reading + healing in de Akasha Kronieken van JOUW ZIEL.

Door te kijken naar de eigenschappen en kwaliteiten van je Ziel kan ik jou inzicht en advies gegeven over de ervaring van het huidige leven, karmische processen die een negatieve invloed hebben op jouw leven en hoe te manifesteren in afstemming met je Ziel.

Je Kroniek wordt gezuiverd en het karma kan worden getransmuteerd zodat je weer nieuwe keuzes kunt maken die afgestemd zijn op jouw Ziel en Hoogste Doel.  

Wat zijn de Akasha Kronieken.

In de Akasha Kronieken (Universele kennisveld), bevind zich informatie over het verleden, heden en toekomst van alles en iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je ‘vorige levens’ zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie en documentatie van alle die ooit heeft bestaan en de reis die alle zielen hebben gemaakt en nu maken. Voor het lezen van de Kronieken van een woning is altijd de toestemming van de huidige eigenaar of huurder nodig. 

SOUL realignment = SOUL reading + SOUL healing 

Soul Realignment is een krachtige multidimensionale Soul-level healing die gebruik maakt van de wijsheid en informatie gevonden in jouw Akasha Kronieken, met o.a. onderstaande onderdelen:

SOUL reading.

Leer wie je bent op Soul-niveau.
Je kunt leren over de oorsprong van je Ziel (SOUL group), haar gaven en talenten, je wordt bewust van hoe je verbonden bent met jouw Hogere Zelf en de levenslessen die jouw Ziel heeft gekozen voor dit leven. Ik vertel je ook hoeveel Spirituele Gidsen je hebt, of elk van hen positief is en welke vibratie, ‘specialisatie’ en geslacht jouw Ziel heeft. 

Blokkades en beperkingen.

Leer hoe je met het maken van keuzes, jouw omstandigheden creëert.
Je krijgt een beter inzicht en begrip in hoe jouw keuzes (positieve of negatieve) in dit of andere levens jouw hedendaagse omstandigheden hebben gecreëerd. Je begrijpt ook beter dat je een krachtige schepper bent van je eigen ervaringen, en dat elke keuze, positief of negatief, een gevolg heeft. Als we negatieve keuzes hebben gemaakt (dit doen we trouwens allemaal!), worden we niet door het Universum gestraft of als slecht beoordeeld, maar dat dit simpelweg onjuistheid creëert in onze eigen Goddelijkheid, omdat deze keuzes niet in een lijn zitten met wie we werkelijk zijn. Daarom worden ze ook beschouwd als negatief. Elke keer als we iets ondernemen vanuit schuld, verplichting, schaamte of angst, creëren we negativiteit. En deze negatieve keuzes hebben negatieve gevolgen die ons jaren of zelfs levens lang kunnen beïnvloeden. De energetische gevolgen van onze negatieve keuzes noemen we ‘blokkades en beperkingen’ omdat ze ons beperken van volledige toegang tot onze Goddelijke gaven en talenten en niet in overeenstemming zijn met de vibratie van onze Ziel. Ik vertel je welke negatieve keuzes je in dit leven of vorige levens hebt gemaakt en welke beperkingen dit heeft gecreëerd. 

SOUL realignment.

Leer + ervaar hoe je door middel van bewust te worden van wat jou beperkt, kunt helen.
Wanneer we begrijpen wie we als Zielen zijn en bewust worden van hoe onze negatieve keuzes gevolgen hebben gecreëerd, die ons in onze huidige levenservaringen blijven beïnvloeden, dan kunnen we deze gevolgen in de Akasha Kronieken ‘energetisch reinigen’. We verwijderen de blokkades en beperkingen die ons verhinderen om onze Goddelijkheid uit te drukken in ons fysieke leven. Deze clearing werk wordt op SOUL-level voor jou in jouw Akasha Kronieken gedaan. De resultaten van de SOUL reading en realignment presenteer ik jou graag tijdens de powersessie. Je hebt zelf ook de kans om actief deel te nemen in dit proces, door de energie van de SOUL realignment in jouw fysieke realiteit te gronden. Dit doe je gedurende 21 dagen na jouw SOUL realignment powersessie.

Hoe werkt het?

De SOUL Realignment reading bestaat als het ware uit twee delen. Ik ga eerst de reading + realignment in jouw Akasha Kronieken doen. Dit kan een tot twee weken duren. Als ik klaar ben dan kunnen wij een afspraak inplannen, zodat ik de resultaten aan je kan presenteren tijdens een 1 uur durende Skype powersessie. Deze powersessie wordt voor jou opgenomen, zodat je ook op een later tijdstip toegang hebt tot deze informatie. Een afspraak bij bij in Culemborg is ook mogelijk, maar dan kan ik helaas geen opname voor jou maken. In dit geval moet je of zelf notities maken of je eigen opname maken.  

Je krijgt van mij dan ook een huiswerkopdracht.  Je ontvangt van mij alle instructies in een email over dit huiswerk. Naarmate je bezig bent met jouw huiswerk, zul je de energetische veranderingen waar gaan nemen. Ze kunnen subtiel lijken, maar zijn natuurlijk heel diep in je Ziel geworteld. Deze veranderingen kunnen zich op verschillende niveaus manifesteren: fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. De verschuivingen in energie zullen jou in staat stellen om de krachtige schepper van jouw ervaring te worden door positieve keuzes te maken, en het leven vol overvloed waar jij van droomt, te creëren. 


Jouw investering voor een SOUL Realignment is € 199,00 incl. 1 uur Skype powersessie en opname.

Hoe boek je een reading?

Je kunt de SOUL Realignment boeken via dit aanvraagformulier. Ik laat je dan z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in de agenda heb.

Huidige voor- en achternaam (verplicht):

Voor- en achternaam bij geboorte (verplicht):

Geboortedatum (verplicht):

Geboorteplaats (verplicht):

Email (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode en stad (verplicht):

Telefoon:

Jouw motivatie/intentie voor de reading + extra opmerkingen (verplicht):Ik verheug me nu al op onze ontmoeting!  
~ LOVE, Wena


Share Button