ALL YOU ARE reading

 1. Wil je jezelf beter leren kennen?
 2. Wil je bewust worden van wat jij nodig hebt om een meer gelukkig en positief leven te leiden?
 3. Wil je weten wat jou energie geeft en wat jou energie ontneemt?
 4. Wil je gemotiveerd en geïnspireerd worden?

allure reading_engelen feng shuiHet is tijd om jouw leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt. Leven met ALL YOU ARE! 

De ALL YOU ARE reading is een inspirerende en motiverende horoscoopanalyse. Aan de hand van een aantal geboortegegevens analyseer ik jouw persoonlijke energie en levenspatronen. Het bevat zowel de aardse (Feng Shui) als hemelse (Engelen) inzichten. De reading is een weerspiegeling van alles wat jij bent (ALL YOU ARE) en heeft als doel jou in je kracht te zetten en laten stralen in alle facetten van jouw leven.  De reading bestaat uit een 20 pagina’s tellend document (pdf) en een 1 uur durend PowerGesprek die telefonisch of in mijn praktijk plaats kan vinden.

Een Engelen Feng Shui Reading biedt antwoorden op vele vragen en helpt je bewust te worden van de persoon die je bent. Deze reading kan je voorzien van goede raad, of het nu gaat om de liefde, gezondheid, werk of privé omstandigheden.

De reading geeft je zodoende houvast bij het nemen van nieuwe stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling en helpt je om een betere toekomst voor jezelf te creëren. Het geeft je nieuwe informatie, die verrassend en aanvullend is en waar je mee verder kunt. De reading werkt helend en geeft rust en zelfvertrouwen. 

Kom er achter wie je in essentie bent!

De inhoud van de reading:

 • BaZi (4 pilaren van het lot) Geboortehoroscoop met 5 elementen analyse en master element.
 • Yin & Yang balans van jouw geboorte chart.
 • Wat zijn jouw gunstige kijk- , werk- en slaaprichtingen.
 • Welke kleuren, materialen en vormen ondersteunen jou het meest.
 • Het bepalen van jouw geboorte trigram en geluksgetal.
 • 5 types geluk die jouw leven beïnvloeden (roem, vrienden, rijkdom, intelligentie, autoriteit) en hun vertegenwoordiging in de elementen
 • Jouw beste carrière pad en (welvaart) element.
 • Hoe ga je om met anderen, wie zijn jouw bondgenoten en wie zijn jouw vijanden (uit Chinese astrologie).
 • Goede en slechte dagen in de week, beste tijdstip van de dag om afspraken te maken.
 • Numerologie van je naam.
 • Engelen boodschap en tips om jouw persoonlijk geluk te versterken.

Bij elke reading hoort een 1 uur durend (telefonisch of in de praktijk) PowerGesprek. Misschien heb je een bepaalde wens, droom, probleem en zoek je antwoorden? Ik zal op basis van jouw reading jou op een dieper niveau toelichting geven en proberen, de antwoorden op jouw vragen te vinden.  Soms stuiten we tijdens het PowerGesprek op lichamelijke, emotionele en spirituele (karma) blokkades die losgelaten mogen worden. We kunnen dit doen door middel van een Aquarius Angels Healing en/of energiewerk met Aartsengelen. Daarvoor maken wij dan een aparte afspraak.

Ik heb een aantal gegevens nodig om je horoscoop te kunnen maken:

 • De plaats waar je bent geboren.
 • De datum en het jaar waarin je bent geboren.
 • De tijd waarop je bent geboren.

ALL YOU ARE reading_Engelen Feng Shui1De geboortetijd is vaak lastig om na te gaan. Als je niet exact weet hoe laat je bent geboren, kun je dat navragen bij familieleden of het staat in het trouwboekje van de ouders, in een fotoalbum of je kunt het opvragen bij de gemeente waarin je bent geboren.

De ALL YOU ARE reading kost 168,- euro en wordt per email (pdf formaat) binnen 7 werkdagen naar je gestuurd. Tegelijkertijd wordt er een afspraak gemaakt voor het telefonisch (via Skype) of bij mij in de praktijk PowerGesprek. 

 

Hoe boek je een reading?


Vul het aanvraagformulier in en ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb.
Ik verheug me nu al op onze ontmoeting  ~ WenaWat anderen zeggen.

De reading heeft me laten zien wie ik in essentie ben en wat voor mij de gunstige en ongunstige elementen zijn. Deze kennis geeft me veel wijsheid en kracht. De tips uit de reading zijn bijzonder waardevol. Het telefonische PowerGesprek dat Wena als (gratis) extraatje bij de reading aanbiedt, is zeker de moeite waard. Tijdens het gesprek neem je samen met Wena je reading door. Een super gesprek was het! Mocht je de Feng Shui Reading nog niet hebben laten opstellen door Wena, dan pak deze kans. Het levert je veel informatie op waarmee je bewuster omgaat in je leven. Zo creëer je door en voor jezelf meer geluk, harmonie, energie en welvaart. En dat heeft weer zijn positieve invloed naar je omgeving. Van harte dus aanbevolen Mijn volgende stap is nu een Wonen met ALLURE Consult voor mijn huis door Wena. Al met al super blij met met deze kansen en mogelijkheden, en uiteraard met Wena   Elisabeth.
Share Button