BALANS IN LEVEN reading

Wil je weten….
  1. Welke Engel op dit moment bij jou is en welk aspect van je leven hij/zij jou wil helpen helen en in balans brengen?
  2. Welke plek in huis resoneert met je Engel en hoe je deze kunt bekrachtigen?
  3. Hoe je, je op een dieper niveau kunt verbinden met je persoonlijke ruimte om inzichten te krijgen in je levenssituatie en het geluk aan te trekken in plaats van af te stoten?
  4. Hoe je de balans in verschillende aspecten van je leven (o.a. gezondheid, carrière, relaties, vrije tijd, financiën, etc) kunt herstellen?

balans in leven reading_engelen feng shuiKom in balans en manifesteer je doelen.


De inhoud van de reading: Wij hebben allemaal gebieden in ons leven, die hulp kunnen gebruiken om in balans te komen. Deze Engelen Feng Shui Reading inspireert en geeft sturing voor deze gebieden. Na de reading ben je in staat om meer harmonie te brengen in de verschillende aspecten van je leven. De reading wordt gedaan met behulp van de door mij gechannelde Engelen Feng Shui orakelkaarten. Via de kaarten en op dat moment gechannelde informatie krijg je antwoorden en inzichten op de vragen die bij je spelen. De reading geeft je een stevige impuls waardoor je leven een nieuwe gezondere wending kan nemen.


Deze reading biedt je inzicht in de 9 gebieden van je leven (geld, gezondheid, liefde, carrière, familie, vrije tijd, vrienden, kinderen, reputatie). Je krijgt van de Engelen adviezen over hoe je de balans in deze gebieden kunt verbeteren. Bovendien kom je in contact met de Engel die nu bij je is en ontdek je waarom. Ik ga je leren hoe je met je Engel kunt werken om een bepaald aspect van je leven te helen. Neem voor de reading ook de plattegrond van je huis mee, voor een diepere analyse. Aangezien jouw huis een spiegel is van wat er in je leven gebeurt, zal ik je door jouw ruimte heen begeleiden en adviseren over welke veranderingen nodig zijn voor een verbetering om zo jouw doelen te manifesteren.

De BALANS IN LEVEN reading duurt 1 uur en kost 88,- euro.  


Hoe boek je een reading?


Vul het aanvraagformulier in en ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb.
Ik verheug me nu al op onze ontmoeting  ~ Wena
Share Button