leven met ALLURE

PERSOONLIJKE reading & healing 


“Iedereen draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander is te vinden. Dat te vinden is je weg”. Martin Buber

Mijn missie is zo veel mogelijk mensen te helpen een gelukkig leven te hebben, vol liefde, vreugde, voldoening en overvloed. In mijn werk met Engelen heb ik geleerd dat, dit mogelijk is als je spiritueel eerlijk bent. Als je leeft vanuit jouw persoonlijke integriteit, je hart volgt en op komt voor wat je weet dat goed voor jou is, krijg je voldoende energie om je professionele en persoonlijke doelen in het leven te realiseren. Samen met de Engelen help ik jou op weg naar het leven dat je werkelijk wilt en die voor jou bestemd is. Dit doe ik door middel van Engelen Readings en Healings, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en jouw potentieel zal bereiken.  ALL YOU ARE reading


Deze reading is om jou te helpen dichter bij jezelf te komen, weer contact te maken met je hart en passie en daar vanuit jouw leven opnieuw in te delen. Deze reading biedt je inzicht in je eigen situatie, talenten, carrière- en levenspad, relaties en welzijn. 

LEES VERDER>>>BALANS IN LEVEN reading


Wij hebben allemaal gebieden in ons leven, die hulp kunnen gebruiken om in balans te komen. Deze reading inspireert en geeft sturing voor deze gebieden. Na de reading ben je in staat om meer harmonie te brengen in de verschillende aspecten van je leven. Neem voor de reading ook de plattegrond van je huis mee, voor een diepere analyse. 

LEES VERDER>>>ZIELENDOEL reading


Wellicht maak je, je zorgen over het pad die je nu bewandelt. Je voelt je onzeker en twijfelt of de stappen die je maakt juist zijn. Dan kun je het beste de Engelen om raad vragen. Deze reading is om jou te helpen, weer contact te maken met je hart en passie en daar vanuit jouw leven opnieuw in te delen. Je ontdekt ook uit welk sfeertype jouw ziel afkomstig is (Angel Realm).

LEES VERDER>>>VRAAG DE ENGELEN reading


Tijdens een reading kun je een directe vraag aan je Engelen stellen. Deze reading wordt gegeven met behulp van diverse Engelen orakelkaarten van Doreen Virtue. De Engelen kaarten dienen als visuele ondersteuning, terwijl ik de informatie tijdens de reading rechtstreeks van de Engelen en de Aartsengelen channel. Deze Engelen reading is geschikt voor iedereen, ook kinderen.

LEES VERDER>>>ENGELEN healing


Misschien zijn er dingen in je leven die je belemmeren en waar je steeds opnieuw tegenaan loopt. Zoals bepaalde angsten, (denk)patronen, problemen op je werk of in relaties, geld issues of blokkades op levensvragen. Je wilt hier wel verandering in brengen maar je weet niet goed hoe. Ik help jou graag verder door middel van een Engelen Healing. De Engelen helpen je graag en staan voor je klaar om de blokkades die je weerhouden om je zielendoelen volledig te leven op te lossen.

LEES VERDER>>>ENGELEN SPA retreat


Graag neem ik je mee op een 6-daagse retraite om uit te rusten, dichter bij jezelf te komen, helen en los te laten wat niet (meer) bij je past, zodat je terug kunt keren in je flow. De unieke combinatie van Engelen healings, workshops, ayurvedische massages en reflextherapieën, het sfeervolle spa hotel en de prachtige omgeving, maken dit tot een heerlijke week.

LEES VERDER>>>
Hoe boek je een reading/healing?


Vul het aanvraagformulier in en ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb.

Ik verheug me nu al op onze ontmoeting 🙂   
~ Wena Brussaard

Wena Brussaard Feng Shui MasterShare Button