HUIS reinigen op afstand

H U I S  reiniging & realignment 

Ik ben beschikbaar voor energetische huisreiniging & realignment in de Akasha Kronieken van zowel woningen als bedrijven en persoonlijke clearingsessies – zie SOUL Realignment® 

Wat zijn de Akasha Kronieken.


In de Akasha Kronieken (Universele kennisveld), bevind zich informatie over het verleden, heden en toekomst van alles en iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je ‘vorige levens’ zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie en documentatie van alle die ooit heeft bestaan en de reis die alle zielen hebben gemaakt en nu maken. Voor het lezen van de Kronieken van een woning is altijd de toestemming van de huidige eigenaar of huurder nodig. 

Wanneer een huis energetisch reinigen?

 • Je huis voelt niet goed aan.
 • Je voelt de aanwezigheid van iets ‘vreemds’ in je huis.
 • Je kunt thuis niet tot rust komen en je hebt steeds minder energie.
 • Je voelt dat iets jou blokkeert/negatief beïnvloedt.
 • Je voelt/denkt dat iemand negatieve energie/intenties naar je stuurt (als iemand negatief over jou denkt dan denkt deze persoon vaak ook aan de plek waar je woont).
 • Er is veel spanning in huis, mensen maken veel ruzie met elkaar of worden makkelijk ziek, kinderen hebben angst.
 • Er heeft onlangs een verhuizing, scheiding of iets traumatisch plaatsgevonden in je huis.
 • Je huis is moeilijk opgeruimd of schoon te houden.
 • De chaos en disharmonie in je huis (of werkruimte) veroorzaakt veel stress, verlies en stagnatie in je leven.
 • Je wilt je huis verkopen, maar het lukt steeds niet.
 • Je verhuist naar een nieuwe woning en wilt deze reinigen.
 • Je hebt onlangs een SOUL Realignment® of andere vorm van healing of persoonlijke groei traject ondergegaan.

Als je een of meer van de bovenstaande symptomen/situaties herkent, kan dat duiden op een verstoorde energiebalans in je huis.

HUIS energetisch reinigen op afstand kan zelfstandig of als follow-up consult na een SOUL Realignment® geboekt worden.

Voordat je een huis grondig kunt reinigen van alle storende energieën, wil je eerst meer inzicht verkrijgen in de energetische processen die in jouw leven plaatsvinden. Pas dan heeft de reiniging echt zin. We voelen ons over het algemeen aangetrokken tot huizen met een vibratie die op ons is afgestemd. Het is daarom niet ongewoon dat, nadat de SOUL Realignment® healing en clearing plaats heeft gevonden, dat de klant uit balans raakt met zijn eigendom – hij/zij is (vibrationeel) gegroeid / veranderd, maar het pand is niet bijgehouden! Dit geldt trouwens voor alle soorten therapieën / persoonlijke groeitrajecten, omdat wij in dit proces veranderen, worden we soms behoorlijk gevoelig voor onze omgeving, vooral als het wordt gedeeld met andere familieleden. HUIS clearing is in deze situatie zeer verstandig.   

Sinds 2017 reinig ik mensen en huizen vanuit de Akasha Kroniken. Dit betekent dat ik op een diepe ziel-niveau de energie van mensen, huizen en ook van het land waarop ze staan, kan waarnemen en clearen. Het land is natuurlijk veel ouder dan het gebouw en heeft een eigen, soms zeer boeiende geschiedenis. Van tijd tot tijd wordt een land toegewijd / energetisch toegewezen voor een specifiek gebruik. Deze landtoewijzing wordt vaak door Aardse Elementalen (wezens) gehandhaafd totdat het weer vrijgegeven kan worden of het krijgt een nieuwe besteming. Het is geen zeldzaamheid dat ik huizen reinig voor klanten die zich als overtreders in eigen woning voelen. Wonen op een heilige plek kan hier een voorbeeld van zijn. Wonen op een slagveld is ook geen pretje, zoals je je kunt voorstellen. Het land zal de energieën van beroering, wanhoop, agressie, dood en verdriet bevatten. Mogelijk is er ook een groter aantal aards gebonden geesten en entiteiten aan zo’n eigendom verbonden. Ook wonen op een voormalige begraafplaats kan leiden tot verbanden met een groot aantal aards gebonden geesten en entiteiten. Er kan bijvoorbeeld ‘een energie van woede’ zijn gericht op het onroerend goed door degenen die daar ooit zijn gelegd en nu in hun rust worden verstoord.

Ik kom soms energetische ‘Portalways’ en ‘Gateways’ op percelen of in huizen tegen. Dit kan veel onrust en zelfs chaos in huis teweeg brengen, want deze energetische deuropeningen, laten entiteiten toe om te komen en te gaan. Dit kost de bewoners dus heel veel energie, kan ze helemaal ‘leegtrekken’, waardoor het vaak ontzettend moeilijk voor hen wordt om te manifesteren wat ze echt willen. Het is daarom van groot belang om de toegangswegen voor negatieve energieën dicht te maken.  

Ook sommige objecten in huis (meubels, kunstwerken, kristallen, etc.) kunnen en zullen een ‘lading’ van negatieve energie accumuleren in de loop van de tijd. Dit komt vaker voor bij antiek en erfstukken, maar kan ook bij gloednieuwe items gebeuren, als je bijvoorbeeld spullen van de vorige eigenaar hebt bewaard. Dit maakt ons leven erg ongemakkelijk en vergt ‘re-programmering’ en afstemming op de intentie van de huidige eigenaar.

Het doel van energetisch reinigen.

Energetisch reinigen van een woning of werkruimte heeft dus tot doel, alle negatieve energieën te transformeren en ervoor te zorgen de vitale Chi weer in je huis gaat stromen. Na de reiniging zul je merken dat ruimtes groter, lichter en warmer aanvoelen, en dat er een aangename positieve sfeer hangt. Door de storende energievormen weg te halen, kun je ook beter tot rust komen, jezelf opladen, gelukkig en veilig voelen, meer genieten van je omgeving en van je leven. Ik hoor van mijn cliënten dat ze na een reiniging beter slapen, meer vreugde en energie hebben, actiever zijn en meer geluk in hun leven aantrekken.

TIP: Elk huis / werkplek kan jaarlijks een reiniging gebruiken om nieuwe mogelijkheden aan te trekken en om oude energetische belasting te verwijderen.

Inhoud HUIS reiniging sessie.

Deze clearing sessie gebeurt altijd op afstand, dus vanuit mijn praktijk. Je hoeft hierbij niet persoonlijk aanwezig te zijn. Ik onderzoek en zuiver het huis/land vanuit de Akasha Kronieken en na deze sessie ontvang je van mij een email met alle informatie die ik over de woning heb gevonden, welke clearings werden uitgevoerd en aanbevelingen voor eventuele verdere reinigingswerk die je zelf kunt doen, die voordelig zouden kunnen zijn. Ten tijde van de reiniging hoef je niet thuis aanwezig te zijn en je hoeft ook niets voor te bereiden. 

LET OP! Ik kan een energetische clearing namens een klant doen die de eigenaar van het huis/gebouw is. Wat dat betekent, is dat de cliënt in bezit is van de eigendomsakte van het pand, of als je een pand huurt in het bezit bent van een huurcontract of alleen financieel de zorg hebt over de ruimte. In dat geval is deze persoon voor een bepaalde periode de eigenaar en is (energetisch) verantwoordelijk voor de ruimte.

HUIS Reiniging & Realignment op afstand kost 144 euro (incl. BTW). Is HUIS Reiniging & Realignment een follow-up consult na SOUL Realignment, dan is je investering 66 euro (incl. BTW). Het bedrag dient vooraf voldaan te worden. Na de betaling ontvang je van mij een email met de datum wanneer ik start met de reiniging.  

 

Betrek je een nieuwe woning?

Ik zou je ook adviseren om nog voordat je, je nieuwe huis betrekt, deze door de huisbeschermengelen te laten zegenen. Daarvoor kun je ook een aantal eigen intenties voorbereiden en het kan een leuk ritueel voor het hele gezin worden. Het Bewoon & Intrek Ritueel vindt altijd plaats op locatie en kost 144 euro. Als je wilt dan kan ik je meer daarover vertellen.

 

Hoe boek je een reading?

Je kunt de HUIS Reiniging & Realignment  aanvragen via dit aanvraagformulier. Ik laat je z.s.m. weten welke mogelijkheden ik in mijn agenda heb. Vul a.u.b. alle vereiste velden in. Ik heb deze informatie nodig om toegang te krijgen tot de Akasha Kronieken van jouw eigendom. En door mij deze informatie te geven, geef je mij ook toestemming, die ik nodig heb om de kronieken te openen, te lezen en te clearen.

Voor- en achternaam (verplicht):

Email (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode en stad (verplicht):

Type eigendom (maak keuze):

Extra opmerkingen:


Dank je wel voor je vertrouwen.
Het maakt mij gelukkig, dat ik je kan helpen in het creëren van een harmonieuze thuisbasis die bij jouw persoonlijkheid en levensdoelen past.

Wena Brussaard

Share Button