Consult

wonen met ALL.U.RE 


mijn HUIS is mijn WELLNEST


Ieder mens heeft een eigen plek op aarde nodig om te leven. Een plek die veilig is en vertrouwd aanvoelt, die kracht geeft en inspireert. Een plek waar je jezelf ruimte geeft om te zijn wie je echt bent, waarin al je zintuigen worden geprikkeld en jij je er beter voelt. Je huis is dé plek die bijdraagt aan jouw geluk. Heb je al, je eigen plek van kracht op aarde gecreëerd? 
KLIK HIER>


CHAKRA healing voor je HUIS


Je weet hoe belangrijk het is om je chakra’s in balans te krijgen en te houden voor een optimale gezondheid. Chakra Healing Voor Je Huis is – letterlijk – het helen van de mens door het helen van het energieveld van de ruimte waarin een persoon leeft. Je hebt er zelf voor gekozen om een huis te kopen of te bouwen, maar je huis heeft ook jou gekozen.
KLIK HIER>werken met ALL.U.RE


Ik help je authentiek te zijn in je werk. Je hebt een belangrijke missie te vervullen hier op Aarde en een aantal belangrijke boodschappen die je tot uitdrukking moet brengen. Dit kun je bijvoorbeeld middels jouw carrière /onderneming doen. Je kunt de wereld echt beter maken met jouw unieke talenten. Deel je passie met de wereld want we hebben jouw bijdrage echt nodig! 
KLIK HIER>leven met ALL.U.RE


ENGELEN (FENG SHUI) reading


Samen met de Engelen help ik jou op weg naar het leven dat je werkelijk wilt en die voor jou bestemd is. Dit doe ik door middel van praktische, intuïtieve readings: ALL YOU ARE reading, BALANS IN LEVEN reading, ZIELENDOEL reading, VRAAG DE ENGELEN reading.  
KLIK HIER>


ENGELEN healing

Misschien zijn er dingen in je leven die je belemmeren en waar je steeds opnieuw tegenaan loopt. Zoals bepaalde angsten, (denk)patronen, problemen op je werk of in relaties, geld issues of blokkades op levensvragen. Je wilt hier wel verandering in brengen maar je weet niet goed hoe. Ik help jou graag verder door middel van een Engelen Healing. De Engelen helpen je graag en staan voor je klaar om de blokkades die je weerhouden om je zielendoelen volledig te leven op te lossen.
KLIK HIER>


ENGELEN spa

Graag neem ik je mee op een 6-daagse retraite om uit te rusten, dichter bij jezelf te komen, helen en los te laten wat niet (meer) bij je past, zodat je terug kunt keren in je flow. De unieke combinatie van Engelen healings, workshops, ayurvedische massages en reflextherapieën, het sfeervolle spa hotel en de prachtige omgeving, maken dit tot een heerlijke week.
KLIK HIER>

Share Button