Consult

wonen met ALL.U.RE 


mijn HUIS is mijn WELLNEST


Ieder mens heeft een eigen plek op aarde nodig om te leven. Een plek die veilig is en vertrouwd aanvoelt, die kracht geeft en inspireert. Een plek waar je jezelf ruimte geeft om te zijn wie je echt bent, waarin al je zintuigen worden geprikkeld en jij je er beter voelt. Je huis is dé plek die bijdraagt aan jouw geluk. Heb je al, je eigen plek van kracht op aarde gecreëerd? 
KLIK HIER>


CHAKRA healing voor je HUIS


Je weet hoe belangrijk het is om je chakra’s in balans te krijgen en te houden voor een optimale gezondheid. Chakra Healing Voor Je Huis is – letterlijk – het helen van de mens door het helen van het energieveld van de ruimte waarin een persoon leeft. Je hebt er zelf voor gekozen om een huis te kopen of te bouwen, maar je huis heeft ook jou gekozen.
KLIK HIER>


HUIS REINIGEN op afstand

Energetisch reinigen van een woning of werkruimte heeft als doel, storende energieën te transformeren en te begeleiden in het licht. Na de reiniging zul je merken dat ruimtes groter, lichter en warmer aanvoelen, en dat er een aangename sfeer hangt. 
KLIK HIER>werken met ALL.U.RE


Ik help je authentiek te zijn in je werk. Je hebt een belangrijke missie te vervullen hier op Aarde en een aantal belangrijke boodschappen die je tot uitdrukking moet brengen. Dit kun je bijvoorbeeld middels jouw carrière /onderneming doen. Je kunt de wereld echt beter maken met jouw unieke talenten. Deel je passie met de wereld want we hebben jouw bijdrage echt nodig! 
KLIK HIER>leven met ALL.U.RE


ALL YOU ARE reading

Deze reading is om jou te helpen dichter bij jezelf te komen, weer contact te maken met je hart en passie en daar vanuit jouw leven opnieuw in te delen. Deze reading biedt je inzicht in je eigen situatie, talenten, carrière- en levenspad, relaties en welzijn. 
LEES VERDER>>>


SOUL realignment (reading + healing + clearing)

SOUL Realignment is een krachtige multidimensionale Soul-level healing die gebruik maakt van de wijsheid en informatie gevonden in jouw Akasha Kronieken, met o.a. onderstaande onderdelen: SOUL reading (profiel van je Ziel), SOUL healing (opheffen van blokkades en beperkingen, ook uit vorige levens).
LEES VERDER>>>


BALANS IN LEVEN reading

Wij hebben allemaal gebieden in ons leven, die hulp kunnen gebruiken om in balans te komen. Deze reading inspireert en geeft sturing voor deze gebieden. Na de reading ben je in staat om meer harmonie te brengen in de verschillende aspecten van je leven. Neem voor de reading ook de plattegrond van je huis mee, voor een diepere analyse. 
LEES VERDER>>>ZIELENDOEL reading

Wellicht maak je, je zorgen over het pad die je nu bewandelt. Je voelt je onzeker en twijfelt of de stappen die je maakt juist zijn. Dan kun je het beste de Engelen om raad vragen. Deze reading is om jou te helpen, weer contact te maken met je hart en passie en daar vanuit jouw leven opnieuw in te delen. Je ontdekt ook uit welk sfeertype jouw ziel afkomstig is (Angel Realm).
LEES VERDER>>>VRAAG DE ENGELEN reading

Tijdens een reading kun je een directe vraag aan je Engelen stellen. Deze reading wordt gegeven met behulp van diverse Engelen orakelkaarten van Doreen Virtue. De Engelen kaarten dienen als visuele ondersteuning, terwijl ik de informatie tijdens de reading rechtstreeks van de Engelen en de Aartsengelen channel. Deze Engelen reading is geschikt voor iedereen, ook kinderen.
LEES VERDER>>>

Share Button