ENGELEN FENG SHUI bedrijfsreading

“Jouw werkruimte hoort een stevige rots te zijn waarop je successen kunt bouwen” ~ WenaIn mijn jarenlange praktijk als FENG SHUI expert en ontwerper heb ik me altijd verbaasd over de mooie resultaten die behaald kunnen worden door een verblijf in een energetisch gezonde en met aandacht voor harmonie ontworpen ruimte. Zo’n omgeving ‘voedt’ ons en creëert kansen voor groei, innovatie en succes. 

Werken met ALLURE (all you are)


Ik help je authentiek te zijn in je werk. Je hebt een belangrijke missie te vervullen hier op Aarde en een aantal belangrijke boodschappen die je tot uitdrukking moet brengen. Dit kun je bijvoorbeeld middels jouw carrière /onderneming doen. Je kunt de wereld echt beter maken met jouw unieke talenten. Deel je passie met de wereld want we hebben jouw bijdrage echt nodig! 

Jouw werkruimte – een spiegel van jouw onderneming / carrière. 


werksfeer engelen feng shuiJouw energie vermengt zich met de vitale en evenwichtige energie rondom je, en dat draagt bij aan effectiever, creatiever en gezonder werken. De windrichting waarin je zit brengt je in een lijn met een bepaald soort chi en heeft zo ook invloed op de manier waarop je functioneert. Voor ieder persoon kan dit anders zijn, daarom wordt er altijd eerst naar de persoon en zijn doelen gekeken, om daarna een plek te kiezen met de energie die daarop aansluit. De magnetische energie van het oosten bijvoorbeeld, bevordert het innovatief denken en opstarten van nieuwe projecten en is uitzonderlijk geschikt voor mensen geboren onder het element HOUT en VUUR.

Jij zelf straalt ook de energie uit naar je omgeving. In de plekken waar je veel tijd doorbrengt, kan een bepaalde stemming ontstaan die je iets over jezelf kan vertellen. Jouw werkruimte is als het ware een spiegel van jouw onderneming en jouw carrière. Door jezelf op een dieper niveau met jouw ruimte te verbinden en deze beter op jouw persoonlijke energie af te stemmen, krijg je meer grip op wat er in je professionele leven gebeurt.

Werken met meer passie en plezier.


werken engelen feng shuiIk help je om bewuste keuzes  voor je onderneming / praktijk te maken, waardoor je met meer passie en plezier kunt werken en betere resultaten kunt behalen. 

Ik zal je door jouw werkruimte heen begeleiden en adviseren over welke veranderingen nodig zijn voor een verbetering om zo jouw bedrijfsdoelen te manifesteren. 

Ik kijk in deze bedrijfsreading naar de gouden driehoek: JIJ, JE BEDRIJF en OMGEVING. En de uitwisseling van deze driehoek met HEMEL (inspiratie, communicatie, dromen, doelen, kansen, schepping, Yang) en AARDE (realiteit, manifestatie, connectie, structuur, samenleving, kwaliteit,Yin). 

Een aantal situaties wanneer een bedrijf van deze reading kan profiteren:


  1. Succesvol opzetten van een onderneming (incl. een krachtige logo & huisstijl, missie, naam, doelgroepen, diensten).
  2. Adviseren en coachen naar een beter resultaat op de werkvloer en meer welzijn.
  3. Een vitaliteit, groei en ontwikkeling stimulerende interieurconcept voor een harmonieuze werkomgeving.
  4. Een specifiek probleem op de werkvloer (bijv. vast lopen, hoog ziekteverzuim, conflicten met klanten of personeel, een daling van inkomsten, slechte werksfeer, beschadigd imago, gebrek aan groei)
  5. Optimalisatie van een nieuw bedrijfspand (harmonieus interieurontwerp, succes bevorderende plaatsing van personeel en kamers lay-out).
  6. Selectie van een nieuwe locatie/bedrijfspand, zodat de energie en alle omgevingsfactoren juist zijn voor de voortzetting van het succes.
  7. Selectie van (nieuwe) doelgroepen, markten, producten.
  8. Harmonieuze herinrichting na een fusie of overname (angst/stress omzetten in vrede en positieve beeld voor de toekomst).
  9. Creatie van een optimale thuiswerkplek(ken).

Hoe verloopt jouw Engelen Feng Shui BEDRIJFSreading?


De reading wordt altijd op locatie gegeven. De in punt 1 genoemde werkzaamheden, kunnen in mijn praktijkruimte in Culemborg plaats vinden. Tijdens mijn bezoek stem ik me af op de energie van jou, jouw bedrijf/bedrijfsidee, team en de omgeving. De reading duurt meestal tussen de 90 en 120 minuten, maar kan ook langer (afhankelijk van wensen). Een reading kan ook op afstand plaatsvinden, voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via het contactformulier. 
Vanwege de veelzijdigheid van dit consult maak ik graag een calculatie op maat, op basis van jouw wensen en de grootte van de ruimte(n).

Afspraak maken.


Wil je dat ik jou help om op jouw eigen, unieke manier te ondernemen, zoals JIJ dat wilt? Een manier die past bij jou en ALL YOU ARE? Wil je jouw werkruimte daar op aan te laten sluiten en dat ik voor je een plek creëer die er niet alleen goed uitziet maar waarmee jij jouw droomklanten aantrekt? Boek dan snel deze reading > > >
Share Button