ALL.U.RE | Engelen Feng Shui > Blog > Gezond & Vitaal > Bekrachtig je kristallen met de energie van de volle maan.

Bekrachtig je kristallen met de energie van de volle maan.

De nacht van de volle maan is een perfect moment om jouw kristallen te reinigen en op te laden.

Het licht van de maan is nu zeer sterk en helder, dit omdat het direct tegenover de zon staat. Dit heeft natuurlijk zowel voordelen als nadelen. Deze confrontatie kan voor een uitdagende en intense energie zorgen (dit voelen wij bijna allemaal), maar het bevat ook een zeer krachtig harmoniserend potentieel, omdat de maan en de zon (Yin & Yang) in hun natuurlijke evenwicht zijn. Daarom is dit een ideale tijd voor het creëren van balans in ons leven door alles wat ons niet meer dient, op te geven en los te laten.

Kristallen absorberen veel energie, net als wij. Onze kristallen zullen de energie van hun directe omgeving opvangen, en als ze regelmatig worden gebruikt voor heling of andere doeleinden, zullen ze moeten worden gereinigd van overtollige energie.

Het plaatsen van jouw kristallen in aarde, of buiten in de ochtendzon zal helpen om ze te reinigen, maar de energie van de volle maan heeft een nog sterkere een diepere reinigende werking.

Hier zijn een aantal eenvoudige stappen om jouw kristallen een verfrissend bad in het volle maanlicht te geven:

  • Was jouw kristallen met de hand af. Als het regent, of ben je in de buurt van een natuurlijke waterbron, dan is dit perfect. Anders kun je ze onder stromend kraanwater afspoelen.
  • Leg je kristallen op het gras / aarde of een ander natuurlijke ondergrond. Dit heeft een aardend effect, net als aarden van je eigen lichaam. Alle overtollige en negatieve energie wordt teruggegeven aan de aarde en getransformeerd zodat het weer gebruikt kan worden, wanneer het nodig is.
  • Zorg ervoor dat het maanlicht op jouw kristallen valt. Als je de kristallen niet buiten kunt plaatsten, zoek dan een vensterbank binnen, dat zal ook goed werken. Je moet er alleen voor zorgen dat het licht van de maan de kristallen daadwerkelijk raakt / overspoeld.
  • Verzamel je kristallen ‘s ochtends vroeg. De zon laadt ook kristallen op, dus het is leuk om ze op te ruimen in het vroege ochtendlicht – maar niet later, want te veel zonlicht kan te hard op je kristallen inwerken. Sommige kristallen verliezen dan bijvoorbeeld hun kleur in de volle zon.
  • Laad je kristallen met jouw intenties op. Wat ik als zeer prettig en krachtig ervaar is te visualiseren dat mijn kristallen omgeven zijn met wit licht terwijl ik mijn intentie uitspreek / instuur. Misschien vind je het interessant om meer daarover te lezen? Dan kan dit in mijn ebook ENGELEN FENG SHUI KRISTALLEN GIDS die je via Feng Shui Webwinkel kunt aanschaffen. Je vindt in de ebook meer details over het reinigen en opladen van kristallen, hoe ze kunnen helpen jouw wensen te manifesteren, helpen bij het helen van kwaaltjes of om jouw hele leven positief te helpen veranderen.
  • Wees oprecht en dankbaar. Straal dankbaarheid en waardering tijdens het hele proces uit. Geef dank aan jouw kristallen voor het energiewerk die ze met jou doen.

Volg deze stappen en ervaar zelf de frisheid en helderheid van jouw kristallen en hoe krachtig hun werking na dit proces zal zijn.

Ik ben benieuwd hoe jij jouw kristallen reinigt en oplaadt. Laat een reactie achter met jouw favoriete methode.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.