ALL.U.RE | Engelen Feng Shui > Blog > Engelen Feng Shui Producten > Angel Feng Shui Huis Metamorfose HERFST

Angel Feng Shui Huis Metamorfose HERFST

De inrichting van je huis kan je veel vertellen over je eigen leven. Je huis kan je beschermen en steunen in wat je doet. Maar een slecht ingerichte ruimte kan ook zorgen voor ergernissen, frustraties en blokkades op je levenspad. Het is dus van groot belang om te weten welke elementen in je omgeving bijdragen aan je succes, goede gezondheid, liefdevolle relaties en groei en welke spanningen en disharmonie veroorzaken.

Ik kom graag naar je toe voor een krachtige Feng Shui Huis Metamorfose. Deze transformatie zal niet alleen voor meer woongenoot zorgen maar ook veel positieve veranderingen in je leven brengen.

INHOUD

Het thema van de Angel Feng Shui Metamorfose – HERFST.

engelen feng shui metamorfose herfstIn de HERFST heerst het element METAAL. Het is een goed moment om je ruimte/zaken op orde te krijgen. Dan ga je lekker opgeruimd de winter in!  

Herfst biedt een prachtige gelegenheid voor jou voor verandering en vernieuwing. Het is een tijd om na te denken en te ontdekken welke delen van je leven en jezelf, je wilt omarmen en uitbreiden, en welke onderdelen je wilt loslaten. Wat heeft goed voor jou gewerkt afgelopen jaar, en wat niet. Alles wat niet meer in dienst staat van wie je bent en wat je wilt, mag je nu afscheid van nemen. In de herfstmaanden voeren we ook een ruimte zuivering uit om ervoor te zorgen dat onze persoonlijke ruimte, energetisch sterk (gevoed) is voor de maanden wanneer er meer tijd binnenshuis wordt doorgebracht.

Duur: 90 min
Prijs: 177 euro* (excl. reiskosten)

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.