Angel Feng Shui Harmony Card

HOE BRENG JE HARMONIE IN EEN RUIMTE?

Angel Feng Shui Harmony Card
“Plaats of hang deze kaart in je huis of kantoor om de harmonie van de ruimte te herstellen”. 


Wat een fantastische respons op de Angel Feng Shui Harmony Card! Heel veel mensen hebben de afgelopen maand gereageerd op mijn oproep en zijn nu in bezit van hun eigen Harmony Card. Maar als je dat nog niet hebt gedaan, geen paniek want we gaan gewoon door met deze actie. En van degenen die de kaart al hebben, hoor ik natuurlijk heel graag wat jullie er mee hebben gedaan en eventueel welk resultaat heeft dit opgeleverd 🙂


HOE WERKT HET.

Om de wereld te laten weten wat Engelen Feng Shui inhoudt heb ik een hele mooie flyer ontworpen (zie afbeelding) om aan iedereen mee te geven.

Ik heb deze de Angel Feng Shui Harmony Card genoemd, omdat hij meer is geworden dan alleen een flyer, het is een kaart geworden om te bewaren.

Doordat ik deze kaart samen met de engelen heb gechanneld en met de engelen energie opgeladen, kun je hem ergens in huis ophangen waar je de harmonie weer hersteld wilt hebben. Elke ruimte is goed, de entree, huiskamer, slaapkamer of kantoor, jij weet zelf wel het beste waar je de kaart wilt plaatsen.


LIJKT HET JE LEUK OM OOK EEN ANGEL FENG SHUI HARMONY CARD TE ONTVANGEN?

ALLURE flyerStuur dan een aan je zelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde envelop (A5) naar mij toe en ik zorg dat je snel een kaart in huis hebt. Want zoals je weet, geluk is er om door te geven.
Veel plezier en groetjes!

ADRES:
ALLURE Angel Feng Shui
Johanna Naberstraat 54
4105 EK Culemborg
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. Hallo

  Wil heel graag deze mooie Angel Harmony bestellen ..wat kosten ze per stuk ..

  lieve warme groet Jeane

  • Angel Harmony kaart is helemaal gratis!
   Stuur gewoon een aan je zelf geadresseerde en voldoende gefrankeerde envelop (A5) naar mij toe en ik zorg dat je snel een kaart in huis hebt.
   Engelen groetjes,
   Wena

 2. Hallo

  Ps prachtige web is dit ..helemaal mijn ding

  lieve warme groet Jeane

 3. Elisabeth

  Ik heb de Angel Feng Shui Harmony Card van Wena ontvangen bij een bestelling. Het hangt in mijn werk & studeerruimte. Ik heb geen waterelement in mijn Paht Chee Chart, blijkt uit de door Wena opgestelde Feng Shui reading. De Harmony Card compenseert dit op een hele mooie manier. Een werkelijk prachtige kaart, die herstelt de verloren balans in mijn woonomgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.