Wat is ALL.U.RE?

WHEN A MAN’S INNER LIGHT IS TRUE, EXTERNAL BLESSINGS FOLLOW.

ALL.U.RE = all you are
Je ware zelf zijn en tot uiting brengen – thuis, op je werk en in je lifestyle.

ALL.U.RE (lees: all you are) staat voor leven vanuit je binnenste. Authentiek en met passie. Voelen en ervaren wie je diep van binnen bent. Bewust worden van jouw persoonlijke kwaliteiten,  talenten en dromen en deze tot uiting brengen – thuis, op je werk en in je levensstijl. Want ieder mens is uniek en mag gezien worden!

Weten wie je bent.

leven vanuit je heart workshop engelen feng shuiZijn wie je bent en dit tot uiting brengen! Als wij onze unieke zelf in onze omgeving vorm kunnen geven, dan steunt deze ons met positieve energie, kracht en inspiratie. Dan leven wij met allure en stralen wij dat ook naar buiten uit. Ik ben er van overtuigd dat de wereld daar ook leuker van wordt!

Daarom is de missie van ALL.U.RE | Engelen Feng Shui – veel allure (lees: all you are) in de wereld te brengen. Veel mooie woon-, en werkomgevingen creëren die het ‘all you are’ gevoel uitstralen.

Want wat ik vooral in de afgelopen jaren als interieurontwerper heb geleerd, nog belangrijker dan het volgen van trends, is te weten wie je bent, wat je leuk vind en wat je motiveert en dit ook naar buiten toe uitstralen.

Waarom ervaren mensen geen voldoening, rust en vreugde in hun leven?

Ik vroeg me af, hoe komt het dat zoveel mensen (inclusief ik nog niet zo’n lange tijd geleden) geen voldoening of rust en vreugde in hun leven konden ervaren? Hoe komt het dat we zo lang op één plek blijven zitten (thuis of op het werk) welke ons niet blij maakt? Juist in sommige gevallen heel ongelukkig! Dat komt door de angst om jezelf te zijn. Die angst dwingt ons onze oprechte gevoelens en verlangens te verbergen en te leven alsof het leven een spel is. Om te kunnen functioneren en succes te hebben moeten wij ons de ‘rol’ aanleren en hoe het spel te spelen.

We zijn het contact met onszelf en de wereld om ons heen, in de loop der tijd kwijtgeraakt. We leven uiteindelijk onze zielendoelen niet. We vergeten, dat we allemaal deel uitmaken van een prachtig universum vol liefde en goedheid. Geestelijk en emotioneel ongemak, en zelfs ziekte is het gevolg daarvan.

De sleutel naar jouw geluk.

Er is maar een oplossing. De angst overwinnen en leven volledig in integriteit met jezelf. (Her)ontdekken wie we je bent en de kracht en pracht van jouw ziel activeren. Je hart openen en je zielendoel hier op aarde te doen ontwaken! Zien via een ‘hartfilter’ wat jij en jouw omgeving nodig hebben om je diepste dromen te realiseren en te leven met allure (all you are). Ik weet en voel diep in mijn hart, dat daarin de sleutel naar jouw geluk ligt. ALLURE | Angel Feng Shui maakt deze sleutel voor jou beschikbaar.

Meer informatie over de verschillende consulten vind je in de menubalk bovenin of via onderstaande punten.

Maak direct een afspraak en zet de eerste stap op je pad die je vanuit jouw eigen kracht en vertrouwen gaat volgen.

Ik verheug me nu al op onze ontmoeting!


Share Button