Waarom Engelen Feng Shui?

MAAK GEBRUIK VAN DE KRACHT VAN ENGELEN FENG SHUI™ OM DE STROOM VAN POSITIEVE ENERGIE IN JE LEVEN TE VERNIEUWEN.

Wat is Engelen Feng Shui™?  

Engelen Feng Shui™ is een nieuwe methode om harmonie in je omgeving en je leven te creëren samen met je Engelen.

Voor meer geluk thuis of op de werkplek, kun je jezelf omringen met gezonde, vitale en kwalitatief hoge Chi/energie. Feng Shui kan daarbij helpen. Feng Shui schept harmonieuze Chi binnen jouw woon- en werkomgevingen en zorgt er voor dat de ruimten goed aanvoelen, er mooi uitzien en veel positieve gebeurtenissen voor je aantrekken! De Engelen geven je steun om angsten of oude (denk)patronen te helen. Ze kunnen je helpen met zaken gerelateerd aan je gezondheid, financiën, loopbaan, innerlijke groei, relaties en zelfs op het karmisch niveau. Je twijfels en angsten worden opgeruimd. Je zult ervaren dat er in je leven onmiddellijk veranderingen optreden en dat je sneller kunt groeien, je authentieke zelf durft te zijn en je zielendoel te leven.

Engelen en Feng Shui zijn een match made in heaven.

engelen feng shui kompasEngelen (hulp van de hemel), Feng Shui (hulp van de aarde) plus jouw goede intenties en inspanningen vormen samen een krachtige drie-eenheid HEMEL-AARDE-MENS.

Maak gebruik van deze kracht om de stroom van positieve energie in je leven te vernieuwen. Ervaar de vreugde en hernieuwde vitaliteit, die komen met de verbeterde ‘Chi’ energie in je ruimte en in jezelf. Leef vanuit je persoonlijke kracht en realiseer je zielendoelen!

Waarom Engelen Feng Shui™?

In mijn praktijk als Feng Shui adviseur, kwam ik situaties tegen waarin mijn klanten door, voor hen onbegrijpelijke redenen mijn adviezen niet konden uitvoeren. Niet omdat ze dat niet wilden, tenminste niet bewust. Het kwam o.a. door oude trauma’s en angsten, eigen keuzes niet durven maken, niet kunnen omgaan met veranderingen, niet tevreden zijn met wie ze zijn of niet meer weten wie ze zijn en willen doen. Dit heeft de energie geblokkeerd en ze tegengehouden om aan de slag te gaan.

De Engelen willen ons helpen dat stukje dat ons tegenhoudt om te groeien en te stralen, voor ons helen. Accepteer deze hulp en verwonder je over de mogelijkheden die jij voor je hebt. Daardoor zal ook Feng Shui in je huis krachtiger voor je werken en kun je gelukkig en met meer voldoening leven.

Samen met de Engelen.

Aartsengel Jofiël zal voor meer schoonheid en harmonie zorgen en dat je huis lekker opgeruimd is. Voor meer rust, bescherming en om de ruimte(s) vrij te maken van alle ‘afvalstoffen’ en lage energieën, zal ik de Artsengel Michael om hulp vragen. Artsengel Chamuël kan voor jou een nieuw huis vinden en Jeremiël helpt jou bij het maken van de juiste levenskeuzes. Afhankelijk van de persoonlijke situatie van de klant, kan ik een Engel inschakelen die voor de beste oplossing zal zorgen. Engelen readings en healings zullen een vast onderdeel van mijn consulten zijn, zodat je in staat bent om jezelf te bevrijden van alle beperkende energieblokkades. Engelen Feng Shui™ zal er voor zorgen dat je vanuit jouw kracht en vertrouwen je eigen weg gaat volgen. Dit creëert meer dynamiek en flow om je levensdoel te verwezenlijken.

Wanneer Engelen Feng Shui™?

Misschien wil je Engelen Feng Shui™ gebruiken om liefde te vinden, je vitaler te voeler, meer harmonie te brengen binnen jouw gezin of het succes van jouw bedrijf te versterken? Misschien staat jouw huis al een tijdje te koop en heb je geen idee waarom het nog niet verkocht is? Of wellicht voel je, je thuis niet zo lekker? Je bent bijvoorbeeld vaak moe, angstig en kunt niet tot rust komen.

Je hoeft niet in je eentje te worstelen om jouw leven mooier te maken en je doelen te bereiken. De oude wijsheid van Feng Shui en de Engelen staan voor jouw klaar! Laat ze je helpen meer schoonheid, harmonie en ALL.U.RE (lees: all you are) in je huis en leven te brengen.

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op de pagina’s met specifieke consulten voor nog meer toelichting of maak direct contact met mij voor een afspraak om het merkbare resultaat van Engelen Feng Shui™ zelf te ervaren!


Share Button