Over WENA

WELKOM lieve bezoeker!

Mijn naam is Wena Brussaard en ik verwelkom je van harte op mijn ALL.U.RE | Engelen Feng Shui site.

Ik wil je in contact brengen met pure en liefdevolle Engelen energie en de oeroude wijsheid van Feng Shui (met haar magnetisme en 5 elementen), zodat je het maximale uit je leven kunt halen en volledig in je eigen kracht komt te staan. Ik help je graag met mijn consulten, healings, body & soul retreatsblogs (ook op facebook) en leuke producten op je pad naar meer geluk en voldoening.

 

Ontmoetingen in de dromen.

Toen ik een kind was, was ik altijd al heel gevoelig en spiritueel. Ik kon communiceren met (licht)wezens via mijn dromen. Hoewel mijn jeugdjaren redelijk traumatisch waren, waren de nachten altijd zeer mooi en spectaculair. In mijn dromen maakte ik altijd prachtige reizen en had ik fantastische ontmoetingen. En toen mijn oma overleed kon ik elke nacht ook van haar bezoekjes genieten. We hebben samen in mijn dromen gespeeld en gedanst. Oma heeft mij ooit naar de ‘plek van haar verblijf’ meegenomen en heeft zij mij uitgelegd dat het leven en alles eromheen gewoon doorgaat. Ze heeft mij overtuigd dat ze zeer gelukkig is en dat ik dat ook moet zijn, met alles wat ik doe.

Toen 20 jaar later mijn opa ziek werd, kwam mijn oma in mijn droom om te vertellen dat ze opa voor een reis mee zal nemen. Ze hebben hun hele leven over een trip naar Parijs gedroomd en nu konden ze dit eindelijk doen. Ik zag ze samen zeer gelukkig in de bus (op de voorste bank!) naar hun bestemming afreizen. Dezelfde nacht kregen wij een telefoontje, ik wist al dat opa op reis was gegaan. Maar dat mooie beeld van hen samen op weg naar een plek waar ze van houden, heeft mij troost en rust gegeven.

 

Mijn droom over ALL.U.RE

In mijn dromen kreeg ik ook tips en instructies voor mijn eigen leven. Zo’n droom, die een enorme indruk op mij heeft gemaakt, had ik dus in 2004. Ik zag mijzelf op weg naar mijn werk. Toen ik langs een groot gebouw liep (daar werkte ik dus), zag ik een grote tekst aan de zijkant van de gevel – ALLURE.

Ik vroeg “Wat is dit?” maar ik kreeg alleen te horen “De tijd is nog niet rijp”. “Maar ik wil graag weten wat dit allemaal betekent!” riep ik. “Het is nog te vroeg” kreeg ik weer te horen. “Als jullie mij niet vertellen wat dit is, word ik niet wakker!” was mijn niet zo vriendelijke antwoord. En toen hoorde ik “ALL YOU ARE”. Ik begreep er helemaal niets van en opnieuw werd mij weer verteld “De tijd is er nog niet rijp voor”.

Zeven jaar later kreeg ik het gevoel dat er een verandering op stapel stond. Dat het grote raadsel uit mijn droom van toen, wordt opgelost.

 

Op weg naar verandering.

Toen ik bezig was met het ontwikkelen van nieuwe diensten voor mijn bedrijf (toen 100% Feng Shui), wilde ik ook gelijk veranderingen aanbrengen in de manier van workshops geven. Ik was op zoek naar een meer persoonlijke en ontspannende manier van lessen en consulten geven. Ik merkte dat de ‘Feng Shui taal’ soms mensen afschrok. Klopt, de directe vertaling vanuit Chinees kan voor ons westerlingen een beetje beangstigend klinken – zoals bijvoorbeeld ‘de positie van de jaarlijkse 5 Doden ster, 3 Killings of Totaal Verlies hoek’ – deze maken mij ook niet echt blij.

Ik kwam ook steeds situaties tegen waarin mijn klanten door, voor hen onbegrijpelijke redenen mijn Feng Shui adviezen niet konden uitvoeren. Niet omdat ze dat niet wilden, tenminste niet bewust. Het kwam o.a. door oude trauma’s, angsten en negatieve (denk)patronen. Dit heeft energie blokkades gecreëerd die ze tegen hebben gehouden om aan de slag te gaan.

 

Niets gebeurt zonder reden.

Dus via mijn nieuwe diensten en workshops probeerde ik ook aan deze persoonlijke blokkades te werken. Maar ik miste iets. Dus ik vroeg aan mijn Engelen (dit keer overdag) “wat moet ik doen?!”. “ALL YOU ARE” hoorde ik weer. “De tijd is aangebroken, ga aan de slag”. “Tuurlijk, maar hoe?” Helaas, geen antwoord. Tenminste dat is wat ik op dat moment toen dacht. Maar op de achtergrond waren de Engelen al bezig mij op het juiste pad te brengen. Het is geen toeval dat ik klanten kreeg met héél véél ellende en ik ‘gedwongen’ werd om als therapeut op te treden, terwijl ik dat helemaal niet was, van professie ben ik namelijk interieurontwerper.

Ik kwam op dat moment ook precies de juiste mensen en juiste trainingen tegen die mijn kennis met Engelen hebben verrijkt. En zo kwam ik ook in contact met de Engelen en Aartsengelen en hun helende energie.  Ik krijg steeds meer het gevoel dat het de Engelen waren die mij in de droom van 2004 het ALLURE concept hebben gebracht.

Samen met de Engelen.

De laatste jaren ben ik dus heel druk geweest met het vergaren van kennis over de Engelen. Ik begreep nu ook, dat de Engelen het ontbrekende element in mijn Feng Shui praktijk zijn. En dat nu mijn volgende missie begint – Engelen Feng Shui. Ik wil met deze nieuwe leer (ik noem het 4D Feng Shui) jou helpen te zijn wie je echt bent. En jouw leefomgeving daarop af te stemmen. Op dit moment is mijn grootste droom om meer positieve energie, vrede en balans …. en ALL.U.RE (all you are) in de wereld te brengen. Wij kunnen samen de wereld mooier maken met onze unieke talenten, door simpelweg onszelf te zijn en onze passies met anderen te delen. De wereld heeft meer allure nodig en jouw bijdrage is echt nodig!

Dus ben je bereid om een diepe bewuste duik in jouw levensverhaal te nemen? Ben je klaar om jouw verleden (gedrag) te begrijpen, te (her)ontdekken wie we je bent en de kracht en pracht van jouw ziel hier op aarde te activeren? Ik help je graag op je pad en vertel je graag over de vele mogelijkheden die voor jou liggen. Met zo veel steun vanuit zowel het aardse (Feng Shui) als de hemelse (Engelen) kant, heb je het beste verweer tegen alle soorten tegenslag.

LOVE, WENA

wena brussaard wellnest

Culemborg, 30 oktober 2014

 

Curriculum

 • (1971) Geboren in het jaar van de Metaal Hond, op een zeer koude winterse nacht, in een klein ziekenhuis, in een piepklein dorpje in het land van Chopin – Polen.
 • Oudste dochter (echt liefdeskind) van Halina en Roman, twee jonge zielen die veel levenslessen moesten meesteren.
 • Grote zus voor een broertje en zusje.
 • Opgegroeid met een grote droom, om ooit het verschil te maken in de wereld.
 • (1990) Moeder trots gemaakt, door in de voetsporen te treden van astronoom Copernicus op Jagiellonia Universiteit in Krakau.
 • (1995) Tijdens verblijf op de ‘Summer school’ in Londen, in contact gekomen met Feng Shui. De grote passie voor deze harmonieleer is toen geboren en zal nooit meer weggaan.
 • (1999) De ware liefde in een ver land van windmolens gevonden en uit liefde naar dit land geëmigreerd.
 • (2000) Alles opnieuw begonnen, moeilijk maar ook een verrijkende periode.
 • (2004) Gedroomd over ALLURE (all you are).
 • (2005) Top tijd gehad tijdens mijn interieur opleiding bij Akademie Vogue in Amsterdam en met succes bekroond.
 • (2006) Bij de Grand Master Lillian Too in Maleisië, master opleiding afgerond en aan de professionele carrière in Feng Shui advisering begonnen (100% Feng Shui).
 • (2010) Kennis is macht en daarom ook bij een andere Feng Shui meester in de leer gegaan – Dr. Jes T.Y. Lim van Qi-Mag International Feng Shui & Geobiology Institute
 • (2011) Door de steeds herhalende tekens en aanwijzingen van de Engelen, de beslissing genomen om een Engelen Expert te worden en Engelen readings / healings te mogen geven.
 • (2012) Vele levenslessen gemeesterd, blokkades opgeruimd, inzichten gekregen.
 • (2013) Aan een nieuwe spannende missie begonnen – ALL.U.RE | Engelen Feng Shui. Het ontstaan van een nieuwe leer en werkmethode.


Tijd voor een update:

 • (2013) Docent geworden aan de Feng Shui Design Academy (www.fengshuidesignacademy.com). Via Feng Shui geïnspireerde architectuur en interieurontwerp helpen om het succes en vooruitgang, gezondheid en geluk voor zowel de individuele mens als de samenleving te verbeteren. Daarom voel ik me bevoorrecht om les te kunnen geven op deze academie.
 • (2013) Engelen Healer geworden.
 • (2014) Certified Angel Realm Reader geworden via een cursus bij Doreen Virtue en kan je nu meer inzicht geven over de oorsprong van je ziel, uit welke ‘sfeer’ jij komt en of jij een Aarde Engel bent.  
 • (2014) Flower Therapy Healer geworden via de gecertificeerde cursus bij Robert Reeves.
 • (2016) Aantal House Whispering workshops gevolgd (via The House Whispering Academy).

Een ding is zeker, met zo veel nieuwe kennis en steun (Engelen) gecombineerd met mijn jarenlange Feng Shui praktijk, kan alleen maar iets heel moois en waardevols ontstaan.


Share Button