9-9-9 Portaal

Morgen is een zeldzame numerologische uitlijning van 9-9-9 (9 september 2016).

2016 is numerologisch verbonden met het getal 9. Als je het jaargetal tot een enkele cijfer reduceert (2 + 0 + 1 + 6 = 9) kom je uit op 9. De energie van dit getal heerst het komende jaar en staat voor het einde van een cyclus, voltooiing en vermeerdering.
We ervaren al een paar maanden de gevolgen van deze energie, dat is ook de reden waarom we veel ‘uitgangen’ van alle soorten hebben gezien, van sterfgevallen tot abrupte afsluitingen van levenshoofdstukken, scheidingen, carrière switchen en de grote drang naar het ontgiften van het lichaam en omgeving.

Deze 9-energie raakte me diep in mijn ziel, dit merkte ik direct, op het moment dat 1 januari in de kalender verscheen. De 9 ging een grote opschoning in mijn leven teweeg brengen, zowel thuis, in de vriendenkring en op de werkvloer. Ik weet het zeker dat velen van jullie ook de aspecten van deze energie hebben ervaren.

9-9-9 Portaal

Op 9-09 wordt de kracht van 9 nog extra versterkt. Deze bijzondere 9-9-9 combinatie die morgen verschijnt, opent een portaal die mogelijkheid biedt om alles wat je niet meer dient, wat niet bij je hoort, los te laten.

Er kunnen veel omwentelingen plaatsvinden in jouw leven (misschien zit je nu al in het midden van dit proces), waardoor je genoodzaakt wordt om naar jezelf te kijken en te bepalen wat je wilt, wie je echt bent, wat veranderd moet worden zodat je, je weer gelukkig kunt voelen.

Volgend jaar zal een jaar van het getal 1 zijn en deze begint een nieuw 9-jarige cyclus. Het is dus absoluut noodzakelijk om dit jaar nog alles op de juiste plaats te zetten zodat je dingen kunt afronden en om een sterke nieuwe start te maken.

De beste manier om dit te doen is door het verleden los te laten. De sterren zijn nu aan het uilijnen om ons te helpen dit te bereiken. Maak er optimaal gebruik van en creëer een beter leven voor jezelf vanuit je hart en passie.

Hier een aantal tips die je op weg kunnen helpen.

  1. Kijk vooruit, laat het verleden los. Wie je nu bent heeft natuurlijk veel te maken met alles wat je hebt meegemaakt. Als je veel moeilijke en vervelende tijden hebt gekend, dan draag je het verleden met je mee en dat kan voelen als een zware ballast en jouw groei blokkeren. Echter door waardevolle lessen uit je ervaringen te trekken, kun je, je toekomst mooier maken. Leef dus met je blik op de toekomst en verwacht alleen wonderen.
  1. Declutter je huis. Wat je nog niet hebt losgelaten uit je verleden ligt ergens (verborgen) in jouw huis. Ga opzoek naar items die oude (pijnlijke) herinneringen oproepen, en maak jezelf vrij van alles wat je niet meer bent of negatieve invloed op je heeft.
  1. Vergeef jezelf en anderen. Om vooruit te kunnen, is het cruciaal om te vergeven. Het helpt je in het loslaten van de last die je met je meedraagt, waardoor je blokkades weghaalt. Zolang je vasthoudt aan negatieve emoties, blijft je verleden aan je vreten en is vooruitgaan niet mogelijk. Wanneer je merkt dat je moeite hebt met een aantal situaties en de mensen die daar bij betrokken zijn/waren dan kan je Aartsengel Zadkiël aanroepen. Zadkiël kan je helpen barmhartigheid en mededogen jegens jezelf en anderen te voelen en oordelen en wrok los te laten. Verbind met deze engel via de energie van het Noordwesten.
  1. Snijd de koorden door. Als je nog steeds connecties hebt met mensen uit je verleden die jouw energie naar beneden brengen, nu is het tijd om ze te laten gaan. Visualiseer het doorsnijden van energetische banden tussen jou en de persoon die negatieve invloed op je heeft. Zie dat jouw energie terugkeert naar jou en dat zijn/haar energie terugkeert naar hem/haar. Stel jezelf voor dat je omgeven wordt door puur wit licht, dat je omhuld en beschermd wordt tegen elke niet-harmonieuze energie.
  1. Feng Shui je huis. Door je omgeving positieve aandacht te geven, trek je positieve veranderingen naar jezelf en je leven toe. Ook al is je huis niet helemaal perfect, maar wel met veel liefde ingericht, creëer je een massa aan geluksenergie om je heen. Elke verandering in het interieur zal een beweging op je levenspad brengen.

De krachtige energie van het jaargetal 9, wordt versterkt tijdens de komende volle maan op 16 september met een maansverduistering, waardoor september een maand van veel ‘energie-shifts’ wordt. Het is daarom ook niet erg als morgen jouw leven nog niet perfect in orde is. Gebruik de hele maand september en ook de maanden daarna om positieve veranderingsprocessen op gang te zetten.     

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.